Внимание - лъжци! Това е простичко и кратко обръщение към

...
Внимание - лъжци! Това е простичко и кратко обръщение към
Коментари Харесай

Трифонов: Христо, знам какво направи миналото лято. Ти не помниш, но аз знам. Знам и какво направи тази зима….

„ Внимание - лъжци! Това е простичко и малко послание към хората, които ще гласоподават за ПП/ДБ и към медиите, които не престават да ги обичат и да се опияняват от лъжата. В случая, даже и аз няма да разгадавам лъжите на водачите на ПП/ДБ, а ще ви покажа по какъв начин си ги разкриват самите те “.

Това написа в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Ако и в този момент тези, които гласоподават за тях и медиите, които ги обичат, не престават да държат на тях, най-простичкият отговор е, че обичат да бъдат лъгани или желаят да бъдат излъгани тъкмо от тези хора “, разсъждава той.

Ето какво още се споделя в поста му:

„ Лъжа номер едно:

На въпроса „ Кой предложи този кръг лица да бъдат номинирани за длъжностен министър-председател? “, Христо Иванов отговори пред БНР, изтъквам: „ Кой предложи, не мога да си спомня, тъй като диалогът е минал предишното лято “, завършек на цитата.

Христо, само че аз знам какво направи предишното лято. Ти не помниш, само че аз знам. Знам и какво направи и тази зима. На 14 декември 2023 година, в деловодството на Народното Събрание, се внася план за решение с номер 49-354-04-315, в което се предлага смяна в параграф 6, член 99 от Конституцията.

В алинея 5 се предлага следния текст: „ Досегашното изречение второ се променя по този начин: „ Със длъжностен министър-председател се назначава всред Председателя на Народно събрание, ръководителя на Върховен касационен съд, шефа или подуправетеля на Българска народна банка, ръководителят или зам.-председателят на Сметната палата и Омбутсмана или негов заместител. “

На кого е първият автограф под това предложение? И подписът е на…този автограф е на… Христо Иванов!

Значи, Христо, ти, като се изключи че забравяш какво приказваш, забравяш и под какво се подписваш.

Дали е правилно това, че не помниш Христо? Не, не е. Ти доста добре помниш, само че лъжеш, тъй като по този начин ти изнася.

Лъжа номер две:

По мотив номинациите за длъжностен министър председател, още веднъж пред БНР, Кирил Петков съобщи следното: „ Кандидатите за длъжностен министър председател бяха по този начин обрисувани, че няма избор, само че действително имаше избор. Ние знаем, че Андрей Гюров, в случай че беше определен, нямаше да откаже, и то не тъй като желае, а тъй като щеше да го види като отговорност към Конституцията и към България “, завършек на цитата.

Това споделя Кирил Петков за Андрей Гюров пред БНР.

А пред Нова ТВ самият Андрей Гюров споделя следното: „ Единствената позиция, която и все още мога да споделя, е, че не съм давал единодушие за длъжностен министър председател “, завършек на цитата.

Един от двамата лъже. Познайте кой? И отговорът е… неговото име е… тъкмо по този начин, познахте… Кирил Петков.

Значи, уважаеми гласоподаватели и уважаеми медии, те, не стига, че сами лъжат, само че и сами се опровергават.

Така че, внимание - лъжци! Знаете ги по какъв начин наподобяват, знаете ги по какъв начин приказват. Дали ще им повярвате, си зависи единствено от вас.

И това, което споделям, няма нищо общо с празника на лъжата - Първи април. Тия хора лъжат всеки ден! “


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР