Внесохме вота на недоверие срещу правителството БСП, ИТН, Възраждане и

...
Внесохме вота на недоверие срещу правителството БСП, ИТН, Възраждане и
Коментари Харесай

БСП, ИТН, “Възраждане“ внесоха вот на недоверие срещу кабинета

Внесохме вота на съмнение против държавното управление Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, " Възраждане " и самостоятелния депутат Радостин Василев с претекстовете, некадърност на държавното управление да обезпечи националната сигурност и защита на страната, изясни Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия пред публицисти в Народното събрание. 
Прочетете още
Зафиров сподели, че в границите на полемиката и дебата в зала, ще имат опция в детайли да обяснят претекстовете си. 

" Избрахме тази тематика, тъй като тя най-ярко показва неспособността на това държавно управление да отговори съответно на провокациите пред страната. Знаете, че се ускоряват геополитическите рецесии от всевъзможен темперамент, а вместо да обезпечава непоклатимост и успокоение, съпътства тези рецесии да ни обиден директно ", изясни Зафиров. 

Пред публицистите той сподели и две фотоси, които илюстрират положението на оградата на българската граница сега. 

" Всички ограничения, които бяха обещани за възстановяване положението на оборудването, за обезпечаване на сигурността на границата, липсват. Имаше обещания и за 1 200 гранични служители на реда, на което министър Тагарев отговори, че щял да изпрати 50 боеца, които да охраняват границата ", напомни още той и съобщи, че това показвало безсилието на това ръководство. 

" Според мен това е една доста добра илюстрация и на положението на българската национална сигурност ", безапелационен бе той. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР