Вначалото на празничния сезон през 2022 г. в по-голямата си

...
Вначалото на празничния сезон през 2022 г. в по-голямата си
Коментари Харесай

Празниците след COVID: 9 съвета за по-добро приспособяване

Вначалото на празничния сезон през 2022 година в по-голямата си част ни следва относително " естествен " празничен сезон. Въпреки че мнозина към момента получават Коронавирус, с появяването на имунизациите и пероралните лекувания, още веднъж вечеряме на открито, вървим на спортни събития, пътуваме до работа и учебно заведение и, да - планираме идните си празнични фамилни пътувания и събирания.

Макар че към момента съществуват страхове от нови варианти и нови пандемии, които пораждат усеща, сходни на посттравматично стресово разстройство, към този момент мнозина към този момент са възстановили възприятието си за нормалност.
Смятате ли, че COVID-19 се отрази на метода, по който честваме?--> Да, със сигурностНе, всичко е като предиЕфектът му към този момент отминаНищо няма да бъде същотоРезултати
В доста връзки опитът от пандемията, дружно с други национални и световни проблеми, са повлияли на метода, по който можем да преживеем сезона.

От психиатрична позиция дано се възползваме от всичко, което сме научили през тези последни години, с цел да помогнем този сезон да бъде ярък и отразяващ.

9 съвета за по-добро превозване на празниците през тази година вижте в нашата:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР