ВМРО ще обяви свой кандидат, с който ще се включи

...
ВМРО ще обяви свой кандидат, с който ще се включи
Коментари Харесай

ВМРО влизат сами в битката за София

ВМРО ще разгласи собствен претендент, с който ще се включи в борбата за София. Това заяви евродепутатът от патриотичната групировка Ангел Джамбазки пред публицисти след регистрацията на партията за идните локални избори на 27 октомври. Воеводите са събрали 6900 подписа.

Джамбазки се надява на регионални кметове в Пловдив, Русе, Варна, Силистра, Добрич, Разград, Велико Търново, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Благоевград и Сандански. "Няма нито външни, нито инцидентни хора, а всички са дейци на организацията, наши съидейници ", посочи евродепутатът.

По думите му София не е единствено жълтите павета, а е още "Люлин ", "Младост " и "Дружба ". Не е значим единствено въпросът за метрото, а и за градския превоз. А най-мръсният въздух е циганските махали. Затова Вътрешна македонска революционна организация ще има мощна кандидатура и мощна листа за София. Джамбазки предвижда, че конкуренцията за кметския пост в столицата няма да бъде сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, каквито са прогнозите сега. Той не пожела да разяснява метода, по който се води предизборната акция с мотив, че персонален живот няма да разисква и не желае от партията му да се "правят на жертви ", а вместо това ще предложат съответни решения.

"Имаме мощна парламентарна група, работи се интензивно и нямаме терзания ", акцентира евродепутатът, като добави, че с НФСБ работят добре по места. Той се надява да имат общ кмет в Пловдив с кандидатурата на Славчо Атанасов.

Един от акцентите на Вътрешна македонска революционна организация в локалното ръководство ще бъде недопускането на реализация на общински съветници от етнически партии.

"Антибългарската и противоконституционна партия Движение за права и свободи още веднъж се пробва да се промъкне през задния вход с някакви подправени обединения. Това ще бъде нашата тематиката и един от главните въпроси ", означи Джамбазки.

От своя страна депутатът Юлиан Ангелов уточни, че в близо 30% от общините в България воеводите ще бъдат с НФСБ под разнообразни форми - дали с поддръжка или в по-широка коалиция. Той е безапелационен, че не Фандъкова и Манолова, а Вътрешна македонска революционна организация ще бъде огромната изненада на идните локални избори. "На хората им писна всеки да приказва разнообразни неща. Имаме няколко разновидността за кмет на София и би трябвало да покажем, че можем да решаваме проблемите ", увери Ангелов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР