Вместо да защитава интересите на България пред света служебният премиер,

...
Вместо да защитава интересите на България пред света служебният премиер,
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Стефан Янев се фука, че спипал Байдън за селфи - хили се като турист и нехае за масовата смърт в България

Вместо да пази ползите на България пред света служебният министър председател, назначен от Румен Радев - Стефан Янев, се държи като екскурзиант на международния климатичен конгрес в Англия, видя ПИК. Оскандаленият някогашен боен самичък се е похвалил с комични фотоси със международните водачи, на които е усмихнат и очевидно удовлетворен, че вижда толкоз значими персони.

Най-безумен е кадър с американския президент Джо Байдън, който е спипал, с цел да си направи селфи с него. Байдън театралничи с неразбираща физиономия на фрагмента и не е ясно дали е открил въобще, че Янев е някакъв политически водач или не го е взел за инцидентен почитател от обслужващия личен състав на форума. Просто тъй като същинските водачи театралничат на формалните фотографи, а не си вършат селфита и сходно държание е неуместно, за който и да е политик на равнище.
свързани новини39067на 29.10.2021347636на 30.10.2021
Янев е изпратен на разходи на българите да пази ползите ни на срещата на върха в Глазгоу за климатичните промени. Но вместо да работи, той очевидно се държи като екскурзиант, а още по-скандалното е, че се е ухилил и е удовлетворен на фона на всеобщата гибел от ковид у нас, поради неовладяната от неговите министри пандемия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР