Влезе в сила от началото на 2021 годината правото на

...
Влезе в сила от началото на 2021 годината правото на
Коментари Харесай

КАТ показа секси полицайка и предупреди всички шофьори да внимават за...

Влезе в действие от началото на 2021 годината правото на всеки притежател на автомобил да си резервира остарелия номер. Този “абонамент” обаче важи не вечно, а единствено до 6 месеца, през които притежателят би трябвало да докара за регистрация моторно транспортно средство от същата категория, на което да се инсталират табели със същите цифри. Това обясниха с пост в обществените мрежи от КАТ-София.

“Резервация” на номера си може да направи единствено този, който подава заявление за преустановяване на досегашната регистрацията на своето МПС-то и съобщи старите му табели в “Пътна полиция”. До 30 дни те ще се пазят от униформените и в случай че притежател докара новата си кола за регистрация, ще ѝ бъдат инсталирани.

В оставащите 5 месеца той отново ще може да употребява остарелия си номер, само че към този момент ще би трябвало да заплати за нови табели, тъй като старите ще бъдат унищожени.

В края на предходната година бяха признати и цените за опазване на номера. Най-обикновеният, в който няма вълшебен цифри и букви коства 100 лева 200 лева ще се заплаща за комбинации от по две идентични числа (например 4334), а 300 лв. ще костват 4 идентични числа (4444). Мераклиите за номер от 6 букви и/или числа по избор (ВАНКО1) ще заплащат 1000 лева
Oт 01.01.2021 година всеки притежател на транспортно средство може да съобщи опазване на табелите с регистрационния...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР