Властта на „почтените“ управлява с фейкове. Неслучайно официоз на правителството

...
Властта на „почтените“ управлява с фейкове. Неслучайно официоз на правителството
Коментари Харесай

Тъпата милиционерска сглобка на Бойко Рашков срещу Владислав Горанов

Властта на „ почтените “ ръководи с фейкове. Неслучайно официоз на държавното управление е анонимният контрадезинформационен уебсайт на Бабикян/Трайков „ Информиран.нет “.

Само за няколко дни се наслушахме на дивни нелепости от най-високо равнище.

Народният представител от ръководещата партия с псевдоним Хазарта, да вземем за пример, си измисли, че Делян Пеевски върви с депутат-охранител до тоалетната в Народното събрание. Не се извини, когато стана ясно, че индивидът в действителност е зам.-председател на Движение за права и свободи.

След това Хазарта си измисли, че някой го заплашвал, обаче щял да каже кой на „ новия основен прокурор “?! После се оказа, че не знаел тъкмо кой го заплашва, а единствено предполагал.
свързани новини87561преди 10 часа131782на 18.12.2021
Типична характеропатия на помръчнено от избрани вещества схващане.

От премиера Кирил Петков научихме, че България има единствено един мост на Дунав и че имунизациите против коронавирус са измислени преди две години.

А, основал бил и комисия по корупцията в Народното събрание, в случай че в Народното събрание още не е конституирана ни една комисия!

Но от тоя сладур може да чакаме всичко – откакто стана министър с подправена декларация за българско гражданство…И откакто назначи шефа на най-голямата частна поща за началник на държавните пощи...Понеже дарил 200 000 евро в партийната каса.

Прагът на престъпното схващане при българския министър-председател явно е невисок.

Вчера вътрешният министър Бойко Рашков даде своя дан в клеветите, като спретна типично ченгеджийско мероприятие на някогашния финансов министър Владислав Горанов. От следено подадена информация в медии, близки до властта, разбрахме, че Горанов опитал да избяга през границата с търсена кола.

Самата словесна структура звучи като нонсенс – хем ще бяга, хем ще го прави с „ търсена “ кола?! Егати простакът ще да е този Горанов, по логиката на Бойко Рашков.

После се обясни, че колата е клонирана от автомобилната мафия и това е класика в маниера на джамбазите. Изясни се и че Горанов въобще не е „ бягал “ през границата, а е отивал на рожден ден в Димитровград, Сърбия. Днес към този момент си е в София и се смее на тъпата провокация и евтината журналистическа сглобка.

Рашков обаче няма да му се извини за похабените нерви, за общественото омаскаряване, за психическите вреди, породени на околните...И за внушението, че надали не е някакъв разбойник, виновен разбойник освен това...

Истината е, че страната е в плен на девиантна клика някогашни полицаи от Държавна сигурност, някогашни и сегашни наркозависими персони със податливост към вербални халюцинации, хронични лъжци, изпаднали чалгари и искрено незаконни детайли. И всичко това, цялата перверзия - подпечатана с гласовете на псевдо-демократите от „ Демократична България “, членуващи в Европейската национална партия.

Наследниците на синята концепция легитимират министерския пост на следователя на Тодор Живков – Бойко Рашков. Същия Рашков, който синият президент Петър Стоянов отхвърли да назначи за основен прокурор.

Сюжетът, който се разиграва към Владислав Горанов и неговия злощастен джип, е типология. Машината за съсипване на обществени репутации е във вихъра си; евентуално не е работила по-ефективно у нас от времето на Вълко Червенков и култа към личността…

Нека напомним особеностите на тоталитарната страна: първо смачкваме неуместните медии, след това опозицията, а най-после – врага с партиен билет. Така че потриващите предостатъчно ръце сеирджии да не изпадат в възторг. Скоро ще пристигна и техният ред.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР