Властите са съставили акт на кмета на столичния район Кремиковци“

...
Властите са съставили акт на кмета на столичния район Кремиковци“
Коментари Харесай

Районен кмет в София отнесе глоба за нарушение на здравните мерки

Властите са съставили акт на кмета на столичния регион „ Кремиковци “ за нарушаване на здравните ограничения. Това е станало поради образуване и осъществяване на празника Джамал, на който са се струпали хора, без да съблюдават отдалеченост и да носят маски.

Иначе на 6 февруари са били осъществени общо 17 инспекции, съобщиха от здравното министерство. На мушката на управляващите са попаднали обекти на търговските вериги Лидл, Билла, Фантастико, Т-маркет, Кауфланд, Джъмбо, Лили Дрогерия и Юск, както и фитнес центровете в МОЛ-Сердика и МОЛ-София. На две търговски вериги са формирани актове - поради липсващи лични защитни средства и за нарушение на „ зелен кулоар “ за възрастни.

8 инспекции за спазването на противоепидемичните ограничения на заведенията в София са направили през нощта на 5 февруари столичната здравна ревизия и дирекцията на вътрешните работи. Били са съставени 7 акта, два от които на работещи заведения - за неносене на маски от личния състав в единия обект и за тютюнопушене в другия. Столична дирекция на вътрешните работи е съставило актове на над 30 души, гости на ресторанта.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР