Владо Карамазов, който извървя пътя от уличен боец през санитар,

...
Владо Карамазов, който извървя пътя от уличен боец през санитар,
Коментари Харесай

Здарвословни причини изкараха Карамазов от Откраднат живот

Владо Карамазов, който извървя пътя от махленски войник през санитар, с цел да се завърне триумфално в лекарската престилка на доктор Карагьозов в „ Откраднат живот “, ще пропусне идващия сезон на здравната драма.

След като прекара последните няколко серии решавайки ориста на детето си, разграничено сред двамата си родители в две страни, героят евентуално ще бъде изпратен в странство за новата порция епизоди.

Клапата за осмия сезон на „ Откраднат живот “ щракна преди седмици в София, а за обстоятелството, че Христо няма да се завърне на дребния екран проговори и самият Карамазов, който уточни здравословното си положение като съществена причина за това.

"Трябва да обърна внимание на здравето си. Трябва да се приведа в постоянна работна форма, тъй като през миналите 6 месеца не бях. (...) Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима в този момент и не бях изцяло възобновен от една моя сериозна болка “, изяснява артистът, който е признавал и преди, че страда от контузия на кръста, поради която дългите подиуми в операционната на болница „ Света Анастасия “ са изключително уморителни. „ Имам си проблеми в гръбнака от дете. А и моторите не вършат нещата по-леки “, намига звездата. И прецизира, че за възстановяване на положението си постоянно се подлага на разтривки и върви на плуване.

Възпитаникът на Надежда Сейкова не изключва опцията да се завърне на дребния екран и то не след дълго: „ Ще има и други сериали. Смятам, че много скоро отново ще се гледаме на екран “, загатна Карамазов. Най-вероятно мотивът за това изявление е вторият сезон на „ Дяволското гърло “, където той държи револвера на следовател Филип Чанов.

В момента артистът се радва на двумесечната си „ лятна почивка “, както я назовава самият той. Само преди дни се завърна от Азорските острови, като не пропусна да направи съпричастни към приключението си и своите почитатели онлайн. Това, несъмнено, той направи с помощта на другата си пристрастеност с изключение на актьорството – фотографията. Следващите спирки от околосветското странствуване на звездата, обиколил към този момент 50 страни, са Мароко, Южна Африка, Коста Рика и Перу.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР