Владислав Януш е най-новото попълнение в треньорския щаб на ПФК

...
Владислав Януш е най-новото попълнение в треньорския щаб на ПФК
Коментари Харесай

Арда с ново ценно попълнение

Владислав Януш е най-новото попълнение в треньорския щаб на ПФК АРДА. През пролетния полусезон старши треньорът Стойчо Стоев към този момент ще може да разчита на професионалните му разбори за футболните дуели. Януш е роден на 07 юни 1979 година в Асеновград. Бил е анализатор на националния тим по футбол, в екипа на Петър Хубчев. Работил е за националния тим на Азербайджан през 2018 година, като част от екипа на новия ментор на младежкия тим до 21 години на азерите Рашад Садихов, а към този момент е част от ПФК АРДА Кърджали.

Пред клубния уебсайт Владислав Януш разкри с какво тъкмо ще е обвързвана работата му и дали към този момент е съумял да се сработи със Стойчо Стоев, останалите от щаба и самите футболисти.

“Функциите, които извършва един анализатор, като част от щаба на един клуб, на един треньорски екип, повече са свързани с техническата част. Основното обвързване е да се изготви отчет в най-бързи периоди, след мача на противниковия тим, с който следва да играем и да изготвим разбор с подробна информация, която би трябвало да предоставим на старши треньора. Това, какво ни следва, какво ни чака, против какъв тим играем, какъв е стилът им на игра, самостоятелните качества на
обособени състезатели. Това е главната задача, която анализаторът се стреми да свърши и още при започване на седмицата треньорът да бъде осведомен какво следва на тима в съответния мач”, съобщи той.

“Мисля, че се сработихме със Стоев и в случай че има нещо напълно скоро ще се почисти. Всичко е на положително равнище и екип, и футболисти, и управление. Всичко за мен, тук е съвършено проведено и се работи на професионално ниво”, сподели още Януш.

Той показа, че най-голямата му фантазия е да види Арда от идващия сезон във Висшата лига.

“ Това е фантазията ми и надлежно на всеки един допускам, който милее за клуба АРДА Кърджали”, приключи той.

След като ПФК АРДА към този момент има своя професионален анализатор, в лицето на Владислав Януш, тимът търси да назначи и доктор, с който екипът ще бъде напълно подготвен и окомплектован. АРДА към този момент разполага с един от най-хубавите треньорски щабове, а в помощ са и висококвалифицираните физио – и кинезитерапевти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР