Владислав Карамфилов – Въргала разказа за голямата си любов и

...
Владислав Карамфилов – Въргала разказа за голямата си любов и
Коментари Харесай

Въргала призна: Имах една голяма любов, която беше с 18 години по-голяма от мен

Владислав Карамфилов – Въргала описа за огромната си обич и отхвърли му да влезе в политиката - въпреки и против 1 милион лв., в изявление за Нова тв.

„ Имах една огромна обич, която беше 18 години по-голяма от мен. Тя ме образува значително. Беше обиколила света, споделяше ми кои книги да чета, разказваше ми за хора, които гледах по малкия екран. Беше „ гранд дама ”. Това беше същинска обич може би, тъй като беше неразрешена. Беше следена от службите. До казармата бяхме дружно. Една Нова година се прибрах, с цел да я изненадам. Е, и двамата се изненадахме взаимно. ”, показа Влади Въргала.
 
                             

Актьорът показа още, че е обичал всички дами, с които е бил. Според него, даже и славата да не го беше споходила, той щеше да бъде същият човек, който е и през днешния ден.

„ Аз съм тъжният щастливец. Трябва да живееш по този начин, като че ли ти остават 3 часа. Обърнах погледа към това, което имам. Не ме боли за това, което ми взимат. Благодарен съм за мига ”, призна артистът.

„ Аз съм Владо. Онзи, който и да не го бяха давали по малкия екран, отново щях да съм аз. Спрях да се оглеждам в очите на хората, аз знам кой съм ”, безапелационен бе той.



Относно политиката у нас, Въргала съобщи, че са му предложили 1 милион, с цел да влезе в политическия живот, само че е отказал.

„ България от дълго време е обречена в доста връзки. Аз мога да бъда потребен единствено с това, което работя сега. Няма по какъв начин да съм политик ”, разгласи Въргала.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР