Владислав АпостоловСедмицата ни сервира поредна пълна порция причини да преименуваме

...
Владислав АпостоловСедмицата ни сервира поредна пълна порция причини да преименуваме
Коментари Харесай

Демократът халюцинира руски заговор навсякъде

Владислав Апостолов

Седмицата ни сервира поредна цялостна порция аргументи да преименуваме " Демократичния човек " на " Параноичния човек ". Кошерното схващане на " цивилен дейния " публичен пласт съзря следващ и циничен съветски скрит план против властта, справедливостта, евроатлантическите полезности и други пароли на площадната превъзбуда.
За проправителствените пастири на систематичното онлайн отвращение абсурдът в " Пирогов " въобще не е една история за министерски консултант, който си изпуска нервите пред лекари и медицински сестри, и съгласно личните му оплетени пояснения " на смешка " загатва името на министъра, а съгласно свидетелствата на половин дузина медици ги заплашва с уволняване и служебно състояние.
Не, в лицето на действителността демократичният човечец се усеща комплициран и изплашен като сухоземна костенурка в ръцете на настървена млада министърка на туризма, пристигнала на морето след естествено злополучие, с цел да театралничи за несъответстваща пиарска фотосесия.
Гласуващият за " верните партии " персонаж не е кадърен да одобри информация за безочливо държание на техен човек във властта. Това е невероятно. Няма по какъв начин тези хронично невротични последователи на сегашната сглобка да поемат през мозъчните си кори хипотезата, че самозабравил се партиен деятел прави противен цирк в " Пирогов " и обиден упорства неговото дете да е с преимущество пред другите.
Много по-лесно е за редовно снизходителните без никакви учредения градски либерали, които нямат грам позор да стачкуват против опозицията, да вземем за пример, да халюцинират съветски скрит план на всички места - даже в шокова зала на " Пирогов ". Социалните мрежи се извършиха с болнаво бълнуващи инфлуенсъри, близки до властта, с хиляди почитатели, с тежест във образуването на медиен дневен ред и публично мнение.
Тези добре познати от утринните блокове, следобедните публицистични излъчвания и вечерните коментарни стратегии говорещи главици започнаха да чертаят тревожни теории на конспирацията, в които дългата ръка на Кремъл нападна консултант на военния министър през спящи съветски кафези в " Пирогов ". Лично Путин рони престижа на българската власт през свидетелствата на български лекари и медици за безобразно държание на чиновник в държавното управление.
Авторитетите на демократичната мисъл групово изпуснаха в пространството ароматните си съмнения, че появяването на информация в съветска медия е непосредствено доказателство, че в " Пирогов " се работи за Москва против властта. Това психиатрично по своята природа " мислене " си проправи път до народен ефир, където шефът на клиниката бе подложен на чудноват и неприличен разпит. Човекът трябваше да дава отговор за публицистичната политика на съветски медии, за Бога. Целият изтънчен епизод приличаше на скеч, съединен от пияни сатирици.
Мъжките амазонки и преторианките на държавния възторг продължиха своя поход към " сърцето на злото " с следствие на предишното и заниманията на медицинските сестри, свидетелствали за абсурда. После се заровиха като куче за кокал в биографията на лекарите, на шефа на " Пирогов ", на хората, които са подкрепили тяхното отвращение от съветника, че и на тези, които са харесали тази поддръжка с по едно цифрово палче във " Facebook ". На ред несъмнено са тези, които не са застанали твърдо зад гъстата като развалена каша тайна доктрина, в която съветски сътрудници от българска клиника вършат скрит план против военния министър, до момента в който оказват помощ на потърпевшото дете на неговия консултант.
Ако всичко това звучи свиреп неуместно и безсрамно невменяемо, то е по този начин, тъй като държанието на демократичния термитник напоследък е неуместно до безчовечие и безсрамно до безотговорност. Ние хубаво се майтапим, само че тези хора може би към този момент са рисково обезумели. Всеки гаф на лигавената от тях власт се оказва злокобна съветска офанзива. Сигурно скоро и клетите сухоземни костенурчици, да се надяваме въпреки всичко оживели след контакта с позираща за фотоси след потопа министърка, ще се окажат подривни сътрудници на путинизма, дресирани да злепоставят ухаещото на евроатлантизъм държавно управление.
За травмираната фракция на гражданската либералност несъмнено няма организъм, който да не може да стане сътрудник на кремълска агитация. Знам, че доста естествени работещи хора това държание е безвреден, само че и ненужен онлайн онанизъм на надълбоко комплицирани хора с еднаквост, изцяло погълната от първичен политически патоген.
Според други обаче остава мистерията по какъв начин към този момент окончателно счупени душевности не престават да упражняват институционален напън, да сглобяват медиен дневен ред и да диктуват обществения диалог. Може би казусът е във всички нас, че позволяваме сходен бяс. А може би в действителност сме проспали по какъв начин в България вилнеят сухоземни костенурки, дресирани от Кремъл да злепоставят български министри и техните съветници по цялата ни територия - от морето до шокова зала на " Пирогов ".

БНР
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР