Владимир Владимиров е назначен за изпълнителен директор на ПРОФОН, съобщават

...
Владимир Владимиров е назначен за изпълнителен директор на ПРОФОН, съобщават
Коментари Харесай

Екс шеф на БДЖ смени Саня Армутлиева като директор на ПРОФОН

Владимир Владимиров е назначен за изпълнителен шеф на ПРОФОН, оповестяват от сдружението за групово ръководство на правата на продуцентите и артист-изпълнителите в региона на музиката. 

" Приветстваме присъединението на умел и сполучлив управител като Владимир към екипа на ПРОФОН. Надяваме се задълбочените му знания в региона на ръководството да допринесат за позитивното развиване на сдружението и средата за основаване и осъществяване на музика в България ", споделя ръководителят на управителния съвет на ПРОФОН Станислава Армутлиева.



" За мен е чест да бъда определен за изпълнителен шеф на ПРОФОН. Управлението на тази основна за креативния бранш организация е огромно предизвикателство, тъй като музикалният бизнес ще играе все  по-важна роля в стопанската система на страната ни.

Музиката е основен детайл за доста други промишлености и подкрепя техния триумф - медии, туризъм, продажби на дребно, реклама, ресторантьорство и така нататък За да се основава музика обаче, са нужни съществени запаси и креативен старания и те би трябвало да бъдат овъзмездявани. Ще продължим да си сътрудничим с ползвателите, с цел да ги убедим, че музиката е артикул като всички останали на пазара ", казва Владимир Владимиров.



Владимир Владимиров има докторска степен по бизнес администрация от " Дърам бизнес скуул " (Великобритания), магистърска степен по бизнес администрация от университета на Южна Каролина (САЩ) и Виенския университет (Австрия), както и магистърска степен по интернационален бизнес и финансов мениджмънт, добита в УНСС. Владее британски и немски език.

Професионалният му опит включва виновни управителни позиции като финансов шеф на " Монбат груп ", член на управителния съвет на " София комерс заложни къщи " АД, изпълнителен шеф и член на управителния съвет БДЖ, финансов шеф на Food-Yard Holding JSC, TAHAL Group, изпълнителен директор на " Делта парцели груп ", финансов шеф на Clearcominvest Holding, финансов шеф на " Кълвача " АД.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР