Владимир Путин заяви, че скоро страната ще пусне на пазара

...
Владимир Путин заяви, че скоро страната ще пусне на пазара
Коментари Харесай

Русия ще пуска четвърта ваксина срещу COVID-19

Владимир Путин съобщи, че скоро страната ще пусне на пазара четвъртата си ваксина против COVID-19, съобщи ТАСС.

„ Скоро ще пуснем в оборот и четвъртата ваксина, като имунизацията в страната набира темпове ", заяви президентът във вторник на гала по връчването на акредитивните писма на посланици на няколко страни в Руската Федерация.

Той напомни, че Москва бързо е основала три лични ефикасни ваксини.Путин прикани непрекъснатите членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и другите страни да работят в съдействие в битката против пандемията на ковид. „ Русия е заинтригувана от съдействие с задгранични сътрудници в битката против световната пандемия ", съобщи той. „ Призоваваме за координирана работа на страните - непрекъснати членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и на всички заинтригувани страни ", сподели съветският водач и акцентира, че „ мир, сигурност и стабилно световно развиване могат да бъдат обезпечени единствено с напъните на цялата интернационална общественост ".

Според президента епидемията тества универсални човешки полезности като взаимност, взаимопомощ и хуманизъм. „ Страната ни дава целенасочена помощ на повече от 60 страни от всички континенти, ние споделяме нашия опит и помощ при настройването на производството на локални медикаменти в задгранични предприятия ", сподели ръководителят на съветската страна. Той обърна внимание на обстоятелството, че „ към този момент никой с изключение на Русия не прави това ". „ Заедно с други страни работим за превъзмогване на дълготрайните стопански и обществени последствия от пандемията ", добави Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР