Владимир Путин предупреди да не бъдат правени никакви опити за

...
Владимир Путин предупреди да не бъдат правени никакви опити за
Коментари Харесай

Путин предупреди: Всяка намеса в изборите на Русия ще получи ответен отговор

Владимир Путин предизвести да не бъдат правени никакви опити за задгранична " интервенция " по време на акцията за президентските избори през март 2024 година в Русия, които ще се проведат на фона на войната в Украйна и репресии против опозицията, съобщи Франс прес.

" Всяка интервенция във вътрешните работи на Русия ще получи ответен отговор, и то непоколебим ответен отговор, според съветските закони " , съобщи Путин на излъчена по малкия екран среща с партийни водачи на парламентарно показаните партии.

" Ние пазиме свободата на нашия народ, неговия суверенитет, правото му да избира бъдещето си. Народът и единствено народът на Русия е единственият източник на власт в нашата страна ", увери той.

След 2022 година, белязана от неуспехи на украинския фронт и залп от западни наказания, Владимир Путин наподобява в края на 2023 година в по-добра позиция с неуспеха на контранастъплението, стартирано това лято от Украйна, разцеплението в Европа и Съединени американски щати във връзка с поддръжката за Украйна и възобновяване на националната стопанска система. Миналата седмица той разгласи, че ще бъде претендент за пети мандат на президентските избори на 17 март. Няма подозрения, че той ще бъде избран отново след съвсем четвърт век на власт и при изискване, че съвсем всички съществени съперници, в това число Алексей Навални, бяха хвърлени в пандиза или прокудени в заточение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР