Владимир Путин нареди изтегляне на руските войски от Сирия в

...
Владимир Путин нареди изтегляне на руските войски от Сирия в
Коментари Харесай

Путин нареди изтегляне на руските войски от Сирия


Владимир Путин подреди евакуиране на съветските войски от Сирия в пунктовете за непрекъсната дислокация, заяви ТАСС. По-рано бе обявено, че съветският президент е дошъл на изненадващо посещаване в базата Хмеймим. Механизмът за следствие на химически офанзиви в Сирия завършва работа Съвместният механизъм на Организация на обединените нации и ОЗХО за следствие на химическите офанзиви в Сирия пристъпи публично към разпродажба на активите си.

На летището Путин е бил посрещнат от президента на Сирия Башар Асад, министъра на защитата Сергей Шойгу и  командващият съветските войски в страната генерал-полковник Сергей Суровикин.   " На министъра на защитата, началника на генералния щаб повелявам: да се пристъпи към извеждането на съветските войски в пунктовете на тяхната непрекъсната дислокация ", е декларирал съветският президент пред военнослужещите. Той е подчертал, че въоръжените сили на Русия дружно със сирийската войска са разгромили най-боеспособната формация на интернационалните терористи.

В освободените от ИД сирийски зони са открити оръжия от Съединени американски щати и Европа Сирийски военни откриха американски и европейски оръжия в освободените от „ Ислямска страна “ региони на провинция Дейр ез Зо... Прочети повече Владимир Путин е декларирал още, че Русия ще нанесе нов, още по-мощен удар по терористите, в случай че още веднъж се опитат да нарушат мира в Сирия: " Ако терористите още веднъж надигнат глава, то ние ще им нанесем такива удари, които към момента не са виждали. Ние в никакъв случай няма да забравим за жертвите и загубите тук в Сирия и у нас в Русия ", е допълнил още съветският президент.

© Actualno.com
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР