Владимир Каролев изненадващо напусна мегапродукцията на бТВ „Фермата“ снощи. Икономистът

...
Владимир Каролев изненадващо напусна мегапродукцията на бТВ „Фермата“ снощи. Икономистът
Коментари Харесай

Каролев аут от „Фермата“, разплака се!

Владимир Каролев изненадващо напусна мегапродукцията на бТВ „ Фермата “ нощес. Икономистът влезе в риалитито в ролята си на старейшина и при започване на играта беше началник на останалите участници.

Тогава той не уточни какъв брой време ще остане, само че загатна, че работните му задължения не разрешават да отсъства с месеци от цивилизацията. Малко преди започването на неделния двубой за оцеляване сред Мишо и Иван Гинчев, водещите Иван и Андрей оповестиха напускането му без да показват аргументи.

„ Владо Каролев изживя своите 3 седмици във „ Фермата “ и за него приключението завършва през днешния ден “, оповестиха те.

Самият Каролев на няколко пъти плака като типичната му приказливост беше заменена с хлипане, изключително откакто получи чаршаф с нарисувано сърце вместо „ обичаме те “ и подписи от всички.

„ Тези, които ме познават, знаят, че съм прочувствен. Много ми беше хубаво тук. Разбрах, че когато има група от хора, които по един или различен метод почваш да ги харесваш, не ти се потегля от тях.

Разбрах и че има риалити, в което си коства да бъдеш “, съобщи икомонистът-политик-фермер в последните си минути във „ Фермата “ Каролев обаче даде обещание, че ще се връща при фермерите на всеки двубой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР