Владимир Ампов – Графа, Михаела Филева, бизнес лидери, представители на ...

Владимир Ампов – Графа, Михаела Филева, бизнес лидери, представители на

"257 podcast" празнува първия си рожден денВладимир Ампов – Графа, Михаела Филева, бизнес водачи, представители на цифровата промишленост и водещи информационни специалисти се включиха в празничния епизод на подкаста за личностно и кариерно развиване на БНР с създатели журналиста  и интернационалния съветник по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч.

" БНР има богата традиция и доста стратегии и излъчвания, които честват впечатляващи юбилеи. Но в този момент означаваме първия рожден ден на един напълно нов медиен артикул, основан да живее в цифровото пространство. Той е действителен и демонстрира пътя, в който би трябвало да се развива БНР и посоката, в която би трябвало да насочи своите запаси.

Темите в са извънредно значими. Всички приказваме за смяна, за смяна в страната. Тя е цялост от всички нас. А в тази поредност става дума за смяна на личността, откъдето точно би трябвало да стартираме. Затова считам, че това, което вършат  и  е изключително значимо, и имам вяра потребно за аудиторията ", споделя генералният шеф на БНР Милен Митев.

Резултатът - бърза известност и вдъхновяваща противоположна връзка за отличения с  , както в бизнес средите, по този начин и измежду хора, които се пробват да се вгледат в себе си, да премислят мотивацията и търсят способи да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена.

" Радвам се, че Катя Василева и Кристина Крънчева сътвориха същински смислена поредност, която ни дава хрумвания по какъв начин да бъдем по-добрата версия на самите себе си ", споделя за    Владимир Ампов - Графа.

" Вече година Катя Василева и Кристина Крънчева ни припомнят за силата на мотивацията по пътя за постигането на задачите ни ", добавя Михаела Филева.

" Продължавайте да сте прецизен ориентир за хората, които желаят да се развиват. Да ги вдъхновявате да са смели, виновни, открити, любознателни. Българският бизнес и българските бизнесмени, актуалните и бъдещи бизнес водачи имат потребност от вас ", счита Георги Руйчев - изпълнителен шеф на

 e  " чудесна композиция сред радио хъс, бизнес сексапил и етикет "   е мнението на информационния специалист Даниел Киряков, съосновател на Център за разбори и спешни връзки дружно с доцент доктор Александър Христов и Любомир Аламанов, който също признава, че е почитател на подкаста.

" Продължавайте да опиянявате аудиторията с това, което вършиме " са пожеланията, които насочва към двете водещи по мотив първия рожден ден на " 257 podcast "   доцент Христов.

" Усмивката, позитивният дух и професионализма са Вашата мощ "  е мнението на изпълнителния шеф на Надя Гогова.

Всички тях и още - каква е движещата мощ, мотивацията и това, в което имат вяра  и  – персонално и прочувствено те описват, а вие можете да чуете в епизод 52 на подкаста.

От новия сезон през февруари всеки месец в подкаста за личностно и кариерно развиване ще има специфичен посетител, който ще споделя персонален опит, прекарвания, провокации и решения, които го движат напред. Това може и да сте вие, стига да имате подобаваща персонална история, която да въодушевява, приземява, окуражава. Опишете я на , с цел да я разкажем.Всички епизоди можете да намерите в платформите:

Източник: bnr.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg