Включването на поне един от тези 11 продукта в ежедневието

...
Включването на поне един от тези 11 продукта в ежедневието
Коментари Харесай

11 супер храни, които лекуват

Включването на най-малко един от тези 11 продукта в всекидневието ви може да ускори имунната ви система и да попречи на бактериите да атакуван тялото ви
Резистентността към антибиотици не е смешка, само че можете да я избегнете, като употребявате антибиотични други възможности, когато е допустимо. Включването на най-малко един от тези 11 продукта в всекидневието ви може да ускори имунната ви система и да попречи на бактериите да атакуван тялото ви, осведоми Спутник. Това не значи, че в никакъв случай повече няма да се нуждаете от лекарство, предписано от доктор, само че тези артикули ще облекчат лечението на инфекции.

Масло от маслинови листа
Не единствено маслините и зехтинът са потребни за тялото. Екстрактът от маслинови листа се употребява като редуктор на естествената тресчица.

Установено е също, че лекува малария. Изследователите неотдавна откриха, че олеиновата киселина в маслиновите листа действа като антибиотик с необятен набор на деяние, който може да убива бактерии, вируси и гъбички.

Смирна
Ето една фалшификация, която евентуално познавате от библейската история за раждането на Исус. Това ще ви даде визия какъв брой от дълго време хората са знаели, че смирната е ефикасно лекарство.

Проучване от 2000 година удостоверява, че смирната е в положение да се бори с бактерии като „ ешерихия коли “ и стафилококи.

Ябълков оцет
Препоръчван за всичко - от загуба на тегло до предварителна защита на рака, поддръжниците на потреблението на ябълков оцет настояват, че той лекува всевъзможни заболявания.

Медиците са удостоверили, че той има антибиотични и антисептични качества.

Кокосово масло
Кокосовото масло се популяризира от няколко години като знамение, което е положително за вашето тяло от вътрешната страна и извън. Истината е, че кокосовото масло е съдържа антиоксиданти и има противогъбични и антимикробни характерности.
Зеле
В доста обстановки способността на зелето и другите зеленчуци в кръстоцветното семейство да „ взривяват “ червата с газове не се смята за добра. Но когато се пробвате да се борите с бактерии, това е тъкмо зеленчукът, от който имате потребност.

Серните съединения в зелето предизвикват газове, само че те също са „ първенци “ при унищожаването на нездравословните кафези. Антибактериалната функционалност на зелето е най-силна, когато го консумирате сурово.
Джинджифил
Джинджифилът е отлична фалшификация за всекидневна консумация. Неговият деен съставен елемент, гингерол, потвърдено понижава риска от развиване на рак и попречване или усмиряване на храносмилателните проблеми.

Джинджифилът от дълго време се употребява като натурален антибиотик, изключително против патогени, пренасяни от храни.

Екстракт от семена от грейпфрут
Спрете да изхвърляте семената от утринния си грейпфрут! Установено е, че екстрактът от тези семена е толкоз мощен, колкото дейните съставки в антибактериалните сапуни.

Екстрактът от семена от грейпфрут може да се употребява вътрешно за бактериални инфекции или външно за лекуване на брадавици и предварителна защита от заразни заболявания.

Лют червен пипер
Пикантният пикантен червен пипер в действителност е по едно и също време антибиотичен и анти-гъбичен в природата, тъй че си стува да понесете изгарящата лютивина, в случай че желаете да се преборите с вирусна болест.

Ехинацея
Ехинацеята е едно от най-известните естествени средства за лекуване на настинка. Най-добре приемайте ехинацея, в случай че имате бактериална зараза, отворена рана или отравяне на кръвта. Тя е изключително ефикасна при лекуване на респираторни инфекции.
Риган
Риганът е различен апетитен естествен антибиотик поради наличието на карвакрол. Този натурален антибиотик е добър за всички типове бактериални инфекции, само че е изключително възхваляван за потреблението му при инфекции на стомашно-чревния тракт.

Чесън
Чесънът е супер-храна. Не единствено, че е употребен като натурален антибиотик в продължение на стотици години, само че и има антивирусни, противогъбични и антимикробни свойства./БГНЕС

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР