Вкарват България във военния конфликт и го ограничават до Черноморския

...
Вкарват България във военния конфликт и го ограничават до Черноморския
Коментари Харесай

Според „Възраждане“: НАТО се готви да ни превърне в поредната опожарена от военни действия територия


Вкарват България във военния спор и го лимитират до Черноморския район, пишат от партията в известие до медиите

„ В уеб страницата на Сената на Съединени американски щати участва Проектозакон S 804. С него не НАТО, а Съединени американски щати афишира Черно море за зона на стратегическите им ползи. С това те възнамеряват своите дейности в Черноморския район “. Това оповестиха от партия „ Възраждане “.

Те цитират част от законопроекта:

„ (7) Съединените щати би трябвало да работят в границите на НАТО и със съдружниците от НАТО, с цел да развият постоянно, ротационно морско наличие в Черно море;

(E) Оценка на цената на основаването на взаимен, многонационален тризвезден щаб в Черно море, който да дава отговор за планирането, готовността, ученията и координацията на цялата съюзническа и партньорска военна активност в по-големия район на Черно море.

(B) По-голяма готовност на начинания, ръководени от Global Engagement Center и Американската организация за интернационално развиване за противопоставяне на съветската агитация и дезинформация в района на Черно море. “

„ Все по-явно е, че НАТО не ни пази, а се готви да ни трансформира в следващата опожарена от военни дейности територия. Все по-видно е, че зад НАТО се крие желанието на една умираща империя да унищожи България. Кой кого ще унищожи, обаче, ще покаже историята. Всички помним славните моменти в нашата история, в които българският народ, въпреки и доста по-малоброен от враговете си, побеждава. Помним Балканската война, в която  българската войска побеждава турската, която е три пъти по-голяма от нашата, помним успеха при Дойран, в която непознатата войска, формирана от англичани, французи и гърци, е пет пъти по-голяма от българската, помним и борбата на връх Шипка, в която турската войска е осем пъти по-голяма. В нашата славна история има доста образци, в които българите са побеждавали големите армии на съперника, история, която окупаторите се пробват да ни накарат да забравим, с цел да ни обезвери. Ние обаче помним, съхранили сме мъдростта насъбрана през годините и знаем по какъв начин да победим и през днешния ден, да запазим народа и страната си и да върнем вярата и за други нации “, настояват „ Възраждане “, съгласно които  САЩ искат  да участват в Черно море и приоритизират  системите за наблюдение и разузнаване на интервенциите на Русия в Черноморския район.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР