Vivacom спечели наградата за Най-сполучливо партньорство“ в конкурса Корпоративен дарител

...
Vivacom спечели наградата за Най-сполучливо партньорство“ в конкурса Корпоративен дарител
Коментари Харесай

Vivacom и Сдружението на олимпийските отбори по природни науки с награда за най-сполучливо партньорство

Vivacom завоюва премията за „ Най-сполучливо партньорство “ в състезанието „ Корпоративен донор 2023 “, проведен от Българския дарителски конгрес под егидата на Президента на Република България. Компанията получи оценката за партньорството си със Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки, което поддържа с последните две издания на дарителската си акция Операция „ Жълти стотинки “. През миналата година са събрани и дарени над 53 000 лева за подготовката на младежите от олимпийските тимове по естествени науки за присъединяване в влиятелни интернационалните надпревари и олимпиади. А общото подаяние от двете издания на акцията, в поддръжка на олимпийските тимове, е над 100 000 лева

 Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Vivacom

„ Подкрепата на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки е инвестиция в бъдещето на България и в нейните младежи, които са мотор на нововъведенията, на научните достижения и на икономическия разцвет на страната ни. Благодаря на Българския дарителски конгрес и неговите членове за високата оценка, и на Сдружението за взаимната работа през последните години. Това е следващото доказателство, че с верните сътрудници можем да създадем положителна смяна в обществото - освен посредством финансовата поддръжка, само че и посредством публичността, която даваме на подкрепяните от нас дела “, разяснява Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Vivacom.

Хиляди българи подариха средства за Сдружението по време на последното издание на Операция „ Жълти стотинки “. Със събраните пари се провеждат спомагателни образования, лабораторни занимания и профилирана подготовка по съответните научни дисциплини, както и създаване на съответни задания за още по-профилирана подготовка на участниците и положителното им показване на интернационално равнище. Сдружението сплотява олимпийските тимове по астрономия, астрофизика, биология, информатика, филология, математика, млади физици, физика и химия.

 Николай Андреев, Вълкан Горанов

„ Само през тази година нашите олимпийци са спечелили общо 82 медала от интернационалните, европейски и балкански олимпиади по естествени науки – 14 от тях златни, 30 сребърни и 38 бронзови. Благодарение на партньорството ни с Vivacom и Операция „ Жълти стотинки “ Сдружението ни се радва на необятен публичен и медиен интерес. Заедно успяхме да разпространяваме изключителните триумфи на олимпийците и да дадем добър образец на младото потомство, че с упорита работа и неизменност се реализират обилни резултати “, показа Вълкан Горанов, изпълнителен шеф на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки.

Конкурсът „ Корпоративен донор “ е основан от Български дарителски конгрес през 2006 година В продължение на задачата на организацията да развива и предизвиква дарителската просвета, той отличава фирмите с вложения в значими дела, разпространява положителните практики в корпоративното дарителство и постанова високи стандарти за корпоративна обществена отговорност в България. Победителят в категорията за партньорство се избира с гласоподаване от членовете на БДФ след предварителна селекция от журито. По традиция и тази година хазаин на церемонията за награждаване на спечелилите в състезанието е Президентът на Република България.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР