Vivacom преминава към изцяло електронно фактуриране за своите клиенти от

...
Vivacom преминава към изцяло електронно фактуриране за своите клиенти от
Коментари Харесай

Vivacom преминава изцяло към електронни фактури

Vivacom минава към напълно електронно фактуриране за своите клиенти от април месец тази година. Стъпката е част от тактиката за цялостна цифровизация на компанията и възстановяване на потребителско преживяване.

„ Vivacom дава опция на своите клиенти да получават електронна фактура към този момент повече от 10 години. Но, с цел да създадем същинска смяна – от месец април прекосяваме напълно към потреблението единствено на електронни фактури. Предимствата от тази смяна са доста. Клиентите ще ръководят по-бързо, по-лесно и по-сигурно своите услуги, тъй като ще достъпват фактурите си когато и да е и от всяко устройство. Още по-голям ще бъде резултатът върху опазването на околната среда - ще понижим с близо 60% количеството на употребяваната хартия в компанията и по този метод ще пестим по 10 тона хартия на месечна база “, разяснява Николай Андреев, основен изпълнителен шеф на Vivacom.

За да подкрепи клиентите, които не са привикнали да получават фактурите си напълно по електронен път, Vivacom вкарва решението поетапно. От началото на февруари клиентите на телекома, които към момента употребяват месечна фактура на хартия, започнаха да получават и електронно копие, а през април всички клиенти ще получават фактурите си в електронен формат.

Изключение от нововъведението ще бъде направено за всички клиенти в преклонна възраст, както и за тези клиенти, които в последните 6 месеца са поискали категорично да получават хартиена фактура. Всички клиенти, които държат да получават документите на хартия, ще могат да заявят своето предпочитание в магазините или посредством позвъняване на номер 123.

Повече информация за електронните фактури на Vivacom може да бъде открита ТУК.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР