Вицешампионът на България по баскетбол Монтана 2003 научи съперниците си

...
Вицешампионът на България по баскетбол Монтана 2003 научи съперниците си
Коментари Харесай

ЖБК Монтана 2003 научи жребия си за следващото издание на Адриатическата лига

Вицешампионът на България по баскетбол Монтана 2003 научи противниците си за идващото издание на Адриатическата лига, жребият за чиято групова фаза бе изтеглен през днешния ден в Славонски брод, Хърватия.

Монтанчанки попаднаха в група " В ", където ще мерят сили с РМУ Бановичи (Босна и Херцеговина), Слога Пожега (Сърбия), Никшич (Черна гора), Дуга (Сърбия) и Будучност (Черна гора), против който и българският отбор ще започва присъединяване си в конкуренцията.

В група " А " на шампионата пък ще спорят настоящият първенец в Адриатическата лига Цинкарна Целе (Словения) дружно с Пламен Пожега (Хърватия), УБИ Грац (Австрия), Партизан (Сърбия), Орлови (Босна и Херцеговина) и Лавови Бръчко (Босна и Херцеговина).

Следващото издание на Адриатическата лига ще започва на 4 октомври тази година, а шампионатът резервира формата си да се организира на три етапи. В първата тимовете са разграничени в две групи по 6, от които най-хубавите четири се класират за втория стадий. В края на втората фаза първите четири тима в подреждането пък се класират за финалната четворка.

През предишния сезон Монтана 2003 остана на 4-а позиция във финалното класиране.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР