Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, отново коментира горещата тема

...
Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, отново коментира горещата тема
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Къде е моята грешка!? Аз ходя по улиците, но мен никой не ме псува!

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, още веднъж разяснява горещата тематика към промяната на националния селекционер и бъдещето на българския футбол като цяло. Ето какво сподели той пред сътрудниците от Българска национална телевизия:
 Стенли не елементарни на Лечков: Трай си! Защо обсъждаш тематики, далечни от потенциала на сивото ти вещество?
Стенли не елементарни на Лечков: Трай си! Защо обсъждаш тематики, далечни от потенциала на сивото ти вещество?

" Изтръгването на тези самозабравили се човеци е неизбежно "

" Пак от мен научавате вести. Изпълкомът на БФС ще бъде този четвъртък от 12:00 часа. Решението за промяна на националния селекционер ще бъде взето от Изпълкома. Не бих си разрешил да разясня авансово. Със задачата да търси нов селекционер е претрупан Георги Иванов. Ще ви помоля за малко самообладание. Да си мине по реда на нещата. В четвъртък ще има повече конкретика.

Има метод да играят повече българи в клубовете. Преди 7-8 години бяхме създали сходно нещо, само че знаете какво вършиха клубовете. Заменяха младите си играчи до 10-ата минута. Действителността е, че младежите не си дават напън, футболът не им е забавен.

Много обичам Илиана Раева. Поднасям моите извинения поради това, че съм останал неразбираем. Другите спортове се финансират от страната. За едни страната е майка, за футбола е мащехата. Ние сме най-голямата и в същото време най-независима организация. Не желая да влизам в спор с сътрудниците. Всички спортове получават финансиране от страните и общините. Използват ги без да заплащат, взимат такси от децата. 

За какъв стадион приказваме, като той не е даже планиран. Няма по какъв начин да желаеме да сме най-големите, като нямаме игрища. Трябва да погледнем истината в очите. Провокирате ме. Преди 15 години всички ми бяха афектирани футболистите. За мен са значими футболистите, а не треньорът. За мен е значимо треньорът да има добра визитка. Доста имена като треньори употребихме поради слабата игра на футболистите. Да знаят момчетата, че когато дойдат в националния тим би трябвало да се сбият. Загуби, само че загуби с достолепие. Който и да е треньор ще му пожелая триумф. Никой няма да караме принудително за народен селекционер. Имахме огромни очаквания за Кръстаич, само че не се получиха нещата.

Тези, които скандират " Оставка ", няма по какъв начин да знаят, че ние сме подредили къщичката на футбола. Не ние работата всеки ден да седим и да гледаме тренировките. Добре, аз бих поел виновност да подам оставка, само че къде е моята неточност!? Аз вървя по улиците, само че мен никой не ме псува! ".
 БФС следи деликатно обстановката с Мъри и АПОЕЛ
БФС следи деликатно обстановката с Мъри и АПОЕЛ

Всичко излиза наяве на 26 октомври
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР