Вицепрезидентът Илияна Йотова даде висока оценка за работата на Мария

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова даде висока оценка за работата на Мария
Коментари Харесай

Илияна Йотова дава висока оценка за работата на Мария Габриел като външен министър

Вицепрезидентът Илияна Йотова даде висока оценка за работата на Мария Габриел като външен министър и разяснява, че от идващия мандат на новото държавно управление се чака доста сериозна работа. Вицепрезидентът е в Сухиндол, където се включи в празника на винарите.

Йотова дефинира като сериозен гаф изявлението преди дни на премиера Николай Данков, че от новия външен министър се чака да се чува думата на " Продължаваме Промяната " в чужбина:

" Имахме в постоянното държавно управление на Кирил Петков опит за две външни политики. Нека да не изпадаме в другата прекаленост в този момент да имаме и персонална външна политика. Смятам, че министър-председателят Денков направи гаф с това изявление. Смятам, че имаме потребност от доста сериозна персона за външен министър, който има своите контакти в Европа, тъй като това лоби, в положителния смисъл на думата, е извънредно значимо и потребно за България. Познавам работата на госпожа Габриел. Тя е добър външен министър ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя изрази безпокойствие и от неналичието, по думите ѝ, на разяснителна акция за присъединението на България към еврозоната.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР