Вицепремиерът Мария Габриел ще пази в тайна имената на министрите

...
Вицепремиерът Мария Габриел ще пази в тайна имената на министрите
Коментари Харесай

Мария Габриел без имена, индикации и знаци до ротацията

Вицепремиерът Мария Габриел ще пази в загадка имената на министрите до самата ротация. С такава поръчка Габриел отговори на журналистически въпроси, само че пък разяснява вчерашните рецензии на вицепрезидента Илияна Йотова.

България е парламентарна република и виждаме, че има работещ парламент, посочи Мария Габриел. По думите й в страната се вижда резистентност и непоклатимост, тъй като изпълнителна и законодателна власт работят , приказват си, има разговор и споделят общи ползи.

С акад. Денков и двамата сме на една и съща позиция, сбито бе тя за екипа й след ротацията. Тепърва диалозите щели да се проведат. Ще бъде изработен разбор на работата на всеки министър. Има задоволително време, акцентира Мария Габриел и прикани всеки министър да си прави работата. От ден първи сме си сложили много амбициозни задания, разяснява Габриел и е удовлетворена от интензивността на министрите в кабинета.

Няма да споделям нито имена, нито да давам каквито и да било индикации, сбито отговори на въпроса кой ще е външен министър.

Външният министър Мария Габриел бе сбита за ориста на. От ден първи ситуационният център и екипът в Министерство на външните работи дружно със службите в България и интернационалните сътрудници следим обстановката от близо, повтори за следващ път Габриел. Важно е да запазим дискретността, с цел да си дадем късмет да забележим българските моряци още веднъж живи и здрави , прикани първият ни посланик.
 Борисов няма да приказва до 1 март, когато желае подготвен кабинет
Борисов няма да приказва до 1 март, когато желае подготвен кабинет

Всичко би трябвало да се направи нежно и внимателно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР