Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е заснет да

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е заснет да
Коментари Харесай

Каракачанов наруши забраната за посещаване на паркове

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов е сниман да седи на скамейка с друг мъж в парка пред Народния спектакъл. Кадърът беше оповестен в групата " Забелязано в София " във Facebook. 

Градските градини и парковете обаче влизат в обсега на заповедта на министъра на опазването на здравето от 20 март, с която се не разрешава визитата им. Доскоро това нарушаване се наказваше с санкция от 5 000 лева Тази седмица обаче Народното събрание реши, че глобата е прекомерно висока и я понижи на 300 лева Въпреки това Министерство на вътрешните работи е съставило актове за нарушаване на възбраната за паркове за обща сума над 7 млн. лева

Пейките пред Народния спектакъл, които са в непосредствена непосредственост с Министерството на защитата ", се намират на територия, която в Общия организационен проект е отредена за " публичен селищен парк ", сподели информация на " Сега ".  Миналия уикенд цялото пространство от  мавзолея до Софийската градска галерия беше опасано с ленти, с цел да не се влиза в градината.

Авторът на фотографията твърди, че преминаващ наоколо жител е направил забележка на вицепремиера, че не е изхвърлил фаса си от цигара в кошчето, а на земята. В последна сметка Красимир Каракачанов е склонил да вдигне боклука, с цел да го изхвърли в коша.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР