Вице-президентът на Интер Хавиер Санети коментира жребия за Шампионската лига.

...
Вице-президентът на Интер Хавиер Санети коментира жребия за Шампионската лига.
Коментари Харесай

Санети: Не ни е страх от Байерн и Барселона

Вице-президентът на Интер Хавиер Санети разяснява жребия за Шампионската лига. " Нерадзурите " нямаха огромен шанс и попаднаха в " групата на гибелта " дружно с Байерн (Мюнхен), Барселона и Виктория (Пилзен). Аржентинецът обаче съобщи, че не е обезпокоен от този факт.

" В Шампионската лига постоянно е мъчно. Ще срещнем два тима, които обичайно играят мощно в този шампионат. Но ние сме Интер и сме подготвени за предизвикването, както бе и предишния сезон против Ливърпул. Важното е да влезем в оптимална форма. В Шампионската лига значими са дребните елементи, изключително когато срещаш най-хубавите тимове в света. Ние сме измежду тях и имаме какво да кажем по въпроса ", показа Санети.

Интер победи Барселона и Байерн по пътя си към купата в Шампионската лига през 2010 година.

" Това ми връща хубави мемоари. Но футболът се промени, в този момент всичко е друго. Важното е да срещнем тези тимове, когато сме в най-хубава форма, тъй като те могат да ни основат проблеми във всеки един миг. Ние се развиваме и това си пролича през предишния сезон. Сега ще опитаме да се представим още по-добре ", добави арежентинецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР