Висшият съдебен съвет награди с високо отличие врачанския окръжен прокурор

...
Висшият съдебен съвет награди с високо отличие врачанския окръжен прокурор
Коментари Харесай

ВСС награди прокурора по делото за зверски убитата Андреа от Галиче

Висшият правосъден съвет награди с високо отличие врачанския областен прокурор Красимир Невенов, научи организация BulNews.
Служебната признателност и грамота са му връчени от прокурорската гилдия към Висш съдебен съвет. Призът е във връзка постигнатите високи резултати при осъществяване на служебните отговорности.
Държавният обвинител е насърчен по предложение на изпълняващия функционалностите административен началник на Окръжната прокуратура във Враца Бисер Кирилов. Мотивът е за проявен висок професионализъм при осъществяване и наблюдението на досъдебното произвеждане и извършеното правосъдно разследване в окръжния съд за убийството на 18-годишната Андреа Руменова от село Галиче.
В предлагането от прокурорския началник е посочено, че досъдебното произвеждане е извършено в извънредно къси периоди, макар огромния размер извършени процесуално следствени дейности, като е завършило за по-малко от пет месеца. Уточнено е, че събирането и закрепването на задоволително по брой и тежест доказателства са довели до откриване на обективната истина и са дали „ опция на Окръжен съд – Враца да вземе решение по вътрешно разбиране и да се произнесе по единствения вероятен метод, като подсъдимия бе приет за отговорен по всички обвинявания “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР