Висшият американски дипломат, който бе на посещение в Анкара в

...
Висшият американски дипломат, който бе на посещение в Анкара в
Коментари Харесай

Турция е обсъдила с Блинкън увеличаването на броя на камионите с ...

Висшият американски посланик, който бе на посещаване в Анкара в понеделник, е подходил утвърдително по въпроса по време на диалозите си с турския външен министър Хакан Фидан, съобщи Ердоган.

 

Анкара ще предприеме дейности за даване на коли за спешна помощ, храна, вода и лекарства за Газа в съдействие с други страни, означи турският водач пред публицисти при завръщането си от Узбекистан.

 

Президентът насочи рецензии към Блинкън по отношение на изявление в Израел, където сподели, че е отишъл в страната " не като държавен секретар, а като евреин ", предава турската телевизия Хабертюрк. Ердоган счита, че това е огромна неточност на Блинкън още в самото начало.

 

" Нашата предпочитана цел е да осигурим прекъсване на огъня ", безапелационен бе турският държавен глава. " Като използваме всички средства на дипломацията, ние се стремим да подсигуряваме, че нашият метод, насочен към хората, ще даде резултат на терена. Правата на индивида и интернационалното право диктуват, че тази мръсна война би трябвало да бъде прекъсната допустимо най-скоро. Никой не трябва да се слага отвън рамките на интернационалното право и когато се демонстрира такова неблагоразумие, всеки би трябвало да заеме позиция против него. За страдание Израел е в центъра на това неблагоразумие ", сигнализира той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР