Висшето училище по застраховане и финанси стартира безплатна финансова академия

...
Висшето училище по застраховане и финанси стартира безплатна финансова академия
Коментари Харесай

Висше училище стартира безплатна финансова академия за ученици

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси започва безвъзмездна финансова академия за възпитаници сред 10 и 12 клас. Образователните уроци, които ще се организират в постройката на университета, стартират на 22 февруари и ще продължат до края на април. Целта им е да дадат опция на учениците да се срещнат още на гимназиален стадий с значими детайли от финансовата сфера и по този метод да бъдат по-добре осведомени и по едно и също време с това да преценяват овреме дали желаят да се развиват в тази сфера.

Всяко едно занимание в границите на безплатната академия ще преглежда избрана тематика, обвързана с персоналните финанси, банките, вложенията по време на рецесия, криптовалутата, банковите заеми, кредитните карти, както и още потребни и забавни проблеми. Лектори в границите на академията ще бъдат преподаватели във ВУЗФ и съумели експерти, които са се наложили във финансовата сфера.

След първия урок на 22 феврури, академията ще продължи със занятия на 1 и 8 март, 29 март, както и на 12 и 19 април. Всеки, който желае да участва, може да се записва на [email protected]
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР