Високотехнологични модели и значими премиери от Renault на Автомобилен салон

...
Високотехнологични модели и значими премиери от Renault на Автомобилен салон
Коментари Харесай

100% E-TECH RENAULT ЩАНД НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ

Високотехнологични модели и значими министър председатели от Renault на Автомобилен салон София
Всички изложени коли са оборудвани с E-Tech мотори – E-Tech 100% electric или E-Tech full hybrid
Атрактивни условия за покупка на автомобил в границите на ревюто
Renault затвърждава продуктовата си атака с представянето на нововъведения и високотехнологични модели. През 2024 година марката се увенча с най-престижните самопризнания на европейската сцена – премиите Автомобил на годината и Ван на годината. Това сполучливо показване се придвижва и у нас на щанда на Renault на Автомобилен салон София. Изложението се организира от 18 до 27 октомври в Интер Експо Център, а почитателите могат да открият Renault в зала 4.

Гама нововъведения и технологичност

Емблематични E-tech 100% electric министър председатели – новото Renaut 5 и Автомобилът на годината - Renault Scenic, дебютират в България на Автомобилен салон София. Редом до тях марката ще показа E-tech full hybrid гама с доста нови модели.

Сърцето на щанда е непокътнато за флагмана на марката – купе-кросоувърът Renault Rafale с характерен дизайн и висококачествени материали, който оборудва автопарка на френския президент. Освен във версия E-tech full hybrid, със старта на ревюто най-нетърпеливите могат да поръчат и високопроизводителния Rafale E-Tech 4x4 300 к. с. с plug-in hybrid задвижване.

До Rafale на щанда ще се откроява и различен, показан неотдавна модел на френската марка – новото Renault Symbioz. С компактните си размери и просторния интериор, той е въплъщение на концепцията за коли на живота на марката и дава отговор на всички типове потребности.

Разнообразието от моделната гама на марката допълват Renault Austral в цвят Matt Grey Schiste, новото Renault Captur, стартирано малко по-рано през годината, с нов, по-динамичен дизайн и най-популярният френски автомобил за всички времена - градската звезда Clio с избор от 5 задвижващи елемента.

Отличното пътно държание и комфорта на Rafale, пространството в Symbioz и компактността на Captur ще могат да бъдат тествани от всички искащи в тестдрайв зоната.

E-tech технология

Всички транспортни средства на щанда на Renault са с електрическо задвижване и оборудвани с мотори E-Tech. Технологиите E-Tech 100% electric и E-Tech full hybrid са създадени и патентовани от Renault Engineering.

Моделите от гамата E-Tech се възползват от няколко благоприятни условия за потенциал на батерията според от това дали са E-Tech hybrid или 100% E-tech electric. Хибридните оферти са E-Tech Hybrid 145 в Clio, Captur и Symbioz или E-tech full hybrid 200 за Rafale и Austral. 100% E-tech electric предложенията в лицето на R5 и Scenic са оборудвани с акумулатори мощ от 110 кВт и 160 кВт /220 к.с./.

Атрактивни условия за покупка на автомобил в границите на салона

Специални условия за покупка на нов автомобил – ценови отстъпки и подарък съоръжение, ще създадат избора на автомобил Renault още по-лесен.

Феновете на електрическата подвижност ще получат безпроблемни километри при настройване на електромобил посредством карта за гратис зареждане на електрическа енергия. С новото R5 тя ще е на стойност 1555 лева, а за Scenic – 2000 лева с Данък добавена стойност.

Ценови отстъпки и подарък съоръжение ще поглезят избралите стандартни и хибридни модели. Интерактивният панорамен покрив Solarbay и аудиосистемата Harman Kardon ще потопят в комфорта на Rafale всички създали поръчка на модела. При избор на разполагаем автомобил, те ще могат да се възползват от комплимент под формата на атрактивна ценова отстъпка.

Гама аксесоари и рекламни артикули за всички почитатели на френската марката ще са ситуирани в The originals зоната. Там ще ги чака и детски автомобил Renault 5 за най-малките фенове на страстта на четири колела.

Автомобилен салон София 2024 се организира от 18 до 27 октомври в Интер Експо Център на бул. Цариградско шосе 147.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР