Високо напрежение тресе редиците на Продължаваме промяната 2 месеца преди

...
Високо напрежение тресе редиците на Продължаваме промяната 2 месеца преди
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: В ПП ще си избодат очите до местния вот

Високо напрежение тресе редиците на " Продължаваме промяната " 2 месеца преди локалния избор и единствено 35 дни преди формалния старт на предизборната акция. След като с куп взаимни отстъпки и де факто еднолично взимане на решението Васил Терзиев да е претендентът за кмет на Политическа партия в коалиция с Демократична България и " Спаси София " за столицата, без никакво вътрешнопартийно допитване, стартират ежбите и по другите структури. 

Източници на Lupa.bg рапортуват, че реденето на листата за Народното събрание на " Московска " 33 към този момент е почнало да ражда междуособици, само че и че обстановката при издигането на номинациите за районни кметове не е доста по-различна. Сегашните титуляри на постовете по никакъв метод не желали да отстъпват и към този момент задействали лични пиар екипи и акции, през главата на националните управления, предизвестяват и от " Кърниградска ", и от самата " Чаталаджа ". 


В централата на Политическа партия занапред ще се дърлят за постове

Скандалите в Бургас пък не стихват, откогато бе спусната следено новината, че не различен, а депутатът от морския град Константин Бачийски, ще се изправи в борба против Димитър Николов.


Константин Бачийски 

Чичо кмет се радва и до момента на голямо утвърждение от бургазлии, макар борбите в самата ГЕРБ в последно време и слуховете, че той няма да е претендент на Бойко Борисов, а самостоятелен, подсилен със силата на президента Румен Радев посредством предприемчив комитет.

Бачийски обаче има за цел освен да сведе напражението в " Промяната " до най-малко преди акцията, да изготви мощна акция, само че и да овладее неотдавна показалите се пристрастености. Нареждането на листата за общинския съвет там може да преобърне цялата каруца, свидетелстват променаджии. 

Ето, да вземем за пример, какво разкрива " от кухнята " един от претендентите за локалния парламент Марин Георгиев във връзка неделната колекция на Политическа партия за листата: 

" Христо Симеонов, който измежду претендентите за общински съветници е НАЙ-ОДОБРЯВАН и НАЙ-РАЗПОЗНАВАЕМ от бургазлии, като има най-вече персонални преференции на последните 3 парламентарни избори е подложен на 10-то място.

Марин Георгиев, моя благосклонност, който измежду претендентите бях ВТОРИ след Христо на последните парламентарни избори, съм подложен на 14-то място. На челните места са сложени ИЗЦЯЛО хора, които са от 2 месеца в Политическа партия, непознати за бургаската общност и нямащи присъединяване в НИТО ЕДНИ ИЗБОРИ с Политическа партия. Бях ги показал като " спечелили " авансово. За лидер на листата е определен човек, живеещ в Бургас от 3 години.

Гласуваха главно хора, които за първи или повторно стъпваха на събитие на Политическа партия. И родственици... Най-фрапиращо беше по какъв начин " спечелилият " докара И брачната половинка си да " гласоподава "...

Тя също присъстваше на събитие на Политическа партия за първи път и множеството я виждахме още веднъж за първи път. Ами, не е добре ", установи той. 

В Русе пък обстановката е луз-луз (по Асен Василев - б.р.) за Политическа партия, освен това по две линии, разкриват осведомени. Първият проблем води своето начало от напускането на Николай Събев (шефът на частната спедиторска фирма) - някогашен транспортен министър от кабинета на Кирил Петков, от редиците на партията.


Събев изнесе от " Промяната " и въздействието, и парите си...

Отделно от това трагично се обрисува да бъде и преливането на гласове към бъдещата партия на към този момент самостоятелния Радостин Василев " Силна България ". Негов съмишленик в дунавската столица е Светлин Стоянов - ексдепутат от Има Такъв Народ и някогашен специалист към Политическа партия в работната група за силовите структури и националната сигурност, който няколко пъти подред извежда на челните места съответната конструкция, освен това на парламентарни, а не на локални избори. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР