Visa и Mastercard спират до дни работа в Русия, съобщи

...
Visa и Mastercard спират до дни работа в Русия, съобщи
Коментари Харесай

Visa и Mastercard до дни спират работа в Русия

Visa и Mastercard стопират до дни работа в Русия, заяви УНИАН. Това значи, че издадените в Русия карти няма да работят зад граница, а издадените в чужбина карти няма да работят в Русия. 

" Повече от седмица светът следи шокиращите и опустошителни събития вследствие на съветската инвазия в Украйна. Нашите сътрудници, нашите клиенти и нашите сътрудници са били наранени по способи, които множеството от нас не могат да си показват.

По-рано споделихме стъпките, които предприехме в отговор на тези събития, като благополучието и сигурността на нашите чиновници са наш първи и главен приоритет. И до момента в който се ориентирахме и спазвахме нашите регулаторни задължения, ние сме в непрекъснат разговор с нашите клиенти, сътрудници и държавни управления. Получихме гледни точки от нашите чиновници, в допълнение към хората от промишлеността, потребителите и нашите акционери. Ние също по този начин обмислихме какво би било най-важно, с цел да подкрепим продължаващата наличност на услуги, в случай че е допустимо, за засегнатите хора в района.

Имайки поради всичко това – и като означаваме невиждания темперамент на сегашния спор и несигурната икономическа среда – взехме решение да спрем нашите мрежови услуги в Русия. ", това оповестява Mastercard в формалния си уебсайт. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР