Вирусът бе едно редство за индуциране на света. Четирите зони

...
Вирусът бе едно редство за индуциране на света. Четирите зони
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: COVID-19 докара пълзяща диктатура навсякъде

Вирусът бе едно редство за индуциране на света. Четирите зони – Европа, Китай Русия и Съединени американски щати – са затворени, тъй като сега това са военни лагери. Тази пандемия пристигна като дюшеш за всички държавни управления по света, тъй като в изискванията на блокада се реализира законен и нелегитимен надзор. Наблюдаваме единствено началoто на подобен вид техники. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV проф. Иво Христов, социолог, правист и народен представител от гражданската квота на Българска социалистическа партия.

,,Пълзящата тирания върви с всички вероятни средства на всички места по света. Очерта се ясно, че свободното придвижване на хора, артикули и капитали е просто една нереалност. Освен това пандемията ясно сподели, че Европейски Съюз завърши, тъй като не показва обединение'', изясни проф. Христов.

Сред сериозните анализатори общото мнение е, че никой не се е справил. Европейската администрация ни минимум не се оправи с това предизвикателство, безапелационен бе още той.

По отношение на бъдещата политика на Джо Байдън проф. Христов означи, че Байдън няма интерес към нас, колкото интерес към Русия и то в отрицателен проект.

За страдание в нашия район ще става доста горещо, предизвести той.

На въпрос за участието на Република Северна Македония в Европейски Съюз проф. Иво Христов уточни да бъде следена позицията на Франция по този въпрос, припомняйки, че преди време от Париж обявиха, че бъдещо разширение на Европейски Съюз би било преждевременно на този стадий.

Вървим към регионализация, а не към глобализация. COVID-19 беше употребен като средство за връщане към огромните районни блокове, разяснява в умозаключение проф. Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР