Виртуалният любовник на обвинената варненска банкерка твърди, че тя му

...
Виртуалният любовник на обвинената варненска банкерка твърди, че тя му
Коментари Харесай

Виртуалният любовник на варненската банкерка: Тя ми прати само 15 000 лв.

Виртуалният ухажор на упрекнатата варненска банкерка твърди, че тя му е пратила единствено 15 000 лв., заяви пред медии наблюдаващият прокурор Светлана Данева, съобщи „ Фокус “.
Според прокурора мъжът, на който Невена Йорданова е пращала пари, твърди че самата варненка му е предложила да изпрати сумата, с която да му помогне да реши част от финансовите си проблеми.
„ Делото е едвам на няколко дни, само че и третото лице ще бъде обследвано. Вече има подхванати процесуално следствени деяние по отношение на него и близки. Спрямо събраните доказателства ще преценим дали да го привличаме като обвинен и в какво качество.
Към момента това, което знаем от банката, е, че обвинената е ощетила 19 клиенти с над 1 милион лв., като сумата може и да набъбне, тъй като се прави вътрешна инспекция “, добави Светлана Данева.
Сумите са били теглени в продължение на 3 години, като проверяващите органи нямат данни къде са сега откраднатите пари и дали фактически сумите са пращани по пощальон към виртуалния ѝ другар. „ Не мога да си показва по какъв начин един милион лв. са били изпратени по пощальон в пликове пишейки документи “, сподели още прокурор Данева.
Успоредно с това стана ясно, че от парцел в село Мокреш, Монтанско, полицията е иззела 30 000 лв., за които има подозрение, че са изпратени от Невена Йорданова.
В обясненията си онлайн приятелят ѝ е споделил, че парите са на татко му, като това занапред следва да бъде изяснено от проверяващите. Към момента сумата е призната за материално доказателство.
Светлана Данева добави, че самопризнанията, които обвинената е направила, не са нужни на прокуратурата, тъй като има задоволително доказателства за осъщественото от нея действие. „ Такава огромна сума, има още по-голяма възможност да е скрита някъде другаде “, сподели още наблюдаващият прокурор.
В правосъдната зала бе предложено на упрекнатата да ѝ бъде осъществено съдебно-психиатрична епикриза. За закононарушението, в което е упрекната Невена Йорданова, може да получи присъда от 10 до 20 години затвор, конфискация на имущество и възбрана за практикуване на избрани специалности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР