Виолета Сиракова-Коруджиева очаква второто си дете. По-малката дъщеря на Илиана

...
Виолета Сиракова-Коруджиева очаква второто си дете. По-малката дъщеря на Илиана
Коментари Харесай

И Виолета Сиракова очаква дете - slava.bg

Виолета Сиракова-Коруджиева чака второто си дете. По-малката щерка на Илиана и Наско Сиракови мина под венчило това лято, а ето, че новата 2020 година ще й донесе още доста радостни мотиви.

"Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати фантазии и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне подобен е проектът!) нямам самообладание! ", написа Виолета в Instagram и показа фотография, на която театралничи дружно със брачна половинка си, показвайки, че е бременна.

"Пожелавам ни още “непланувани” изненади, пътувания, професионални триумфи и все по този начин да продължаваш да ме караш да се дръзвам от сърце, ти и Илиана сте моето всичко “, приключва постът на Виолета.

Младата майка (първата от ляво на дясно на снимката) и брачният партньор й Георги Коруджиев към този момент имат едно дете - 3-годишната Илиана.

На връх Коледа по-голямата сестра на Виолета - Славея, също разгласи, че е бременна, като също показа щастливата вест в обществените мрежи.

"Първо желая да ви благодаря от сърце за персоналните и празнични пожелания, с които обсипахте мен и фамилията ми! Нека тази година донесе на всеки от вас здраве, успокоение и доста благополучие. Нека се сбъдват фантазиите и желанията, и дано насладата не напуща домовете ни. Обичам ви ", написа Славея във Facebooк, където поздрави своите почитатели за настъпването на новата година.

Източник: tialoto
Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР