Виолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков,

...
Виолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков,
Коментари Харесай

Илиана Раева пръсна 50 бона за сватбата на Виолета Сиракова! Бившата гимнастичка не спряла да дава акъл как точно да протече събитието

Виолета Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, се омъжи за обичания си Георги Коруджиев. Щастливото събитие се състоя в последния ден от август, а определеното място беше резиденция „ Бояна “. Церемонията и празненството могат да се опишат в резюме с две думи – магичност и помпозност, които са коствали към 50 бона на Сиракови, разбра HotArena.

Наистина впечатляващ празник, който самата Виолета дефинира като „ нашата мечтана кралска женитба “.

Трескавата подготовка за приказката траяла цели 9 месеца. През това време фамилията избирало усърдно всеки подробност – тоалети, ресторант, предложения, голяма торта, разположението на масите и всички останали детайлности. Само за сладкия десерт те похарчили близо 3 хиляди лв., писа „ Галерия “.

Илиана Раева била техен консултант от самото начало, а младите с наслада се възползвали от опита и усета й към лукса.

Виолета и брачният партньор й са дружно от дълго време, а наследничката им Илиана ще навърши три години през октомври. Малката се трансформира в център на внимание на сватбата и умили всички посетители. Сестрата на булката – Славея, пък беше кума дружно с приятеля й Петър Лаков.

Водещи на събитието бяха Драгомир Драганов и Алекс Сърчаджиева, а един от най-забавните моменти се оказа музикална игра, с която присъстващите били сюрпризирани от Христо Стоичков, който дойде у нас особено, с цел да ги почете, се изяви на микрофона с „ Моя страна “ на Емил Димитров.

Предложението за брак бе направено в края на 2018 година в Барселона, а годежът беше маркиран на 11 декември. Датата е основна за известната фамилия – на нея Наско и Илиана подписват своя брак и следва да отбележат 35 години дружно.

Пръстен с елмаз и бяло злато съумял да провокира наслада в очите на Виолета и тя не се поколебала да каже своето „ Да “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР