Виното е препоръчвано дори от диетолози тогава, когато сме подложени

...
Виното е препоръчвано дори от диетолози тогава, когато сме подложени
Коментари Харесай

Що е то биовино?

Виното е препоръчвано даже от диетолози тогава, когато сме подложени на някакъв хранителен режим. На пазара има задоволително виновност, които ни оферират друго качество и надлежно са на разнообразни цени.

Има по-вкусни виновност и такива, които не ни се нравят изключително. Независимо от това обаче, всички виновност, които се оферират на пазара би трябвало да са минали съответните условия, които законът планува.

 Червено вино

Тоест не би трябвало в магазините за алкохол да има виновност, които не са минали избраните точки и условия в закона за произвеждане на вино. Ако си спомним античната мъдрост „ Във виното е истината ”, тя към този момент публично може да се промени на нещо като „ В биовиното е истината ”.

Биовиното е артикул, който се създава по специфични правила, както в действителност и всеки биопродукт. Изключително значимо е гроздето, от което се прави виното, да е отгледано без потреблението на каквито и да било торове, хербициди, пестициди и фунгициди.

 Биолозя

Освен това биовината могат да съдържат несъмнено количество сулфити. Тяхната „ работа ” е да предпазят виното от кислорода. Можем да ги определим като консервант. Задължително е на всеки етикет на биовино да бъде написано какво количество сулфити има в бутилката.

Никакви пестициди не са възможни при производството на грозде и надлежно развъждането на лозя. Ако производител на вино в Европейски Съюз желае да постави върху гроздовата си напитка етикет биовино, би трябвало да внимава да съблюдава всички цели и правила, които са планувани във връзка производството на артикул като биовиното.

 Изби

Биогроздето от своя страна би трябвало да бъде сертифицирано като чист артикул, а за тази цел е належащо да мине интервал от три години на съответните насаждения и те да се гледат единствено съгласно правилата на биоземеделието. С изключително внимание се отнасят производителите към другите заболявания, които засягат лозята.

Производството на биопродукт, какъвто и да е той, е много комплицирано и изисква доста по-голяма точност и по-дълго време, в сравнение с произвеждането на останалите. Не могат да се употребяват никакви пестициди, синтетични торове или ГМО организми.

Ако се наложи лозята да се лекуват, се употребяват единствено разрешени препарати, които съдържат утвърдените съставки в себе си. Когато пристигна ред за преправяне на гроздето, задачата е да се резервира биологичната природа на виното. По този метод купувайки си вино с етикет за биопродукт се допуска, че си купуваме чист, без непотребни ГМО добавки артикул.

Важна е и каква е хигиената в самата маза. Относно цената – ясно е, че е малко по-висока от останалите виновност.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР