VINFAST разкри подробности за новото си пазарно предложение- изцяло електрическият

...
VINFAST разкри подробности за новото си пазарно предложение- изцяло електрическият
Коментари Харесай

Електрическият VINFAST VF 7 идва с 350 конски сили и 430 километра автономност

VINFAST разкри детайлности за новото си пазарно предложение- напълно електрическият модел VF 7, първите доставки на който се чака да бъдат осъществени след броени дни.

С присъщото за електрическите коли на марката дизайн звучене и обща стилистика, SUV моделът от С-сегмент VINFAST VF 7 е с съществени габарити дължина 4545 мм, широчина 1890 мм и височина от 1636 мм, а междуосието му е 2840 мм.

VINFAST VF 7 ще дебютира на пазара в две съществени модификации според на задвижващата си система. Базовата версия на електрическия автомобил е изпълнена с един електромотор с мощ от 174 конски сили и въртящ миг от 250 Нм, а интегрираната на борда му батерия е с потенциал от 59.6 kWh за свободен пробег от до 375 километра.

Топ версията на VINFAST VF 7 е с два електромотора с обща мощ от 350 конски сили и въртящ миг от 500 Нм. Тук батерийният модул е с потенциал от 75.3 kWh, а автономността може да доближи до 430 километра.

В оборудването на VINFAST VF 7 са включени 12.9-инчов централен екран на мултимедийната и инфо-комуникационна система, прожекционен (head-up) екран, осем защитни въздушни възглавници и цялостен набор системи за повишение на дейната сигурност и асистиране на ръководството.

Базовата цена на VINFAST VF 7 за Виетнам е избрана на 35 000 щатски $ (без благосъстоятелност върху батерията) или 41 000 $ (със благосъстоятелност на батерията). Топ-версията на електрическия автомобил коства 49 000 $ с включена батерия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР