Винарска изба спечели за 2020 г. Голямата награда се връчва

...
Винарска изба спечели за 2020 г. Голямата награда се връчва
Коментари Харесай

Сайтът exporter.bg връчи наградите Експортьор на годината

Винарска маза завоюва за 2020 година Голямата премия се връчва „ За най-силна поддръжка от ценителите на виното в обществените мрежи “. Големият бистър приз на уеб страницата exporter.bg беше връчен от – министър на стопанската система. Наградата получи Юлия Костадинова, бранд управител за виновността ня маза Беса Валей в Авенди.
„ България е знак на качествено вино “, сподели при връчването на премията министър Лъчезар Борисов.
„ Златната маза “ за нови хрумвания във винения туризъм отиде при Винарска маза Синтика. Мина Константинова, търговски управител на компанията получи бистър приз от ръцете на Стамен Янев, заместник-министър на стопанската система.
За първи път даде „ Златна маза “ за креативност във винарския мениджмънт. Носител на Кристалния приз стана Цветелина Николова, ръководещ шеф на Винарска маза Катаржина Естейт. Високото отличие й бе връчено от Яна Топалова, заместник-министър на стопанската система.
Мавруд Виница на Винарна Загрей завоюва „ Златна маза “ за желана марка българско вино. Димитър Костадинов, шеф на винарната, получи скъпия приз от Момчил Ройнев, изпълнителен шеф на Българска агетция за експортно обезпечаване.
Ракия Стралджанска взе Кристален приз за желана марка българска ракия. Председателят на Националния статистистически инстиут Сергей Цветарски връчи Кристалния приз на Красимир Аврамов, изпълнителен шеф на Вила Ямбол.
Призът „ Златна маза “ за обичана задгранична маза завоюва Stobi Winery от Северна Македония.
„ Тази вечер връчваме за пети път премията „ Златната маза на България ”. В изключителната обстановка от ковид в страната ние ще отдадем заслуженото внимание на българския винарски бизнес, тъй като той е по-голям от всеки път в променената конюнктура “, сподели в обръщението си, основен редактор на уеб страницата exporter.bg.
 Връчиха премиите Експортьор на годината Връчиха премиите " Експортьор на годината "
Рубелла Бюти АД завоюва Голямата премия “Експортьор на годината ” за 2019 година, Големият бистър приз й бе връчен от Лъчеза...
Победителите в състезанието на exporter.bg, който за пета поредна година се организира под патронажа на Министерството на стопанската система, са избрани от гласовете на читателите на едноименния уебсайт в обществените мрежи.
Те са журито, което класира най-хубавите български и задгранични мазета. В продължение на година и два месеца ценителите на виното в обществените мрежи направиха своя избор сред 130 български и 130 задгранични мазета.
Целта на състезанието е да разпространява новите, съвременни мазета на България, които създават висококачествени виновност и развиват съвременен винен туризъм в страната ни. Много от тях имат към този момент сбирки от интернационалните призове и медали, само че през днешния ден към тях прибавиха и една национална премия.
„ Избрахме гласуването посредством платформа в Интернет тъй като младите и дейни хора на България, които образуват винената просвета у нас, са там “, сподели още Димитър Дженев.
Той благодари на Министерството на стопанската система за поддръжката и на Българската организация за експортно обезпечаване - главен спонсор на състезанието от първото му издание до момента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР