Винаги сме казвали, че храната може да ви накара да

...
Винаги сме казвали, че храната може да ви накара да
Коментари Харесай

3 магазина, които ще ви разходят из целия свят

Винаги сме казвали, че храната може да ви накара да пропътуваш хиляди километри единствено с една хапка, само че през днешния ден споделяме и още един метод, посредством който да се пренесем на друго място, по друго време. 

В София се крият страхотни дребни магазинчета, които събират в себе си артикули от целия свят, които да разширят нашата хранителна просвета. На всяка крачка може да видите или опитате неща, което да опише история, да ви даде това чувство за нещо ново, забавно, завладяващо и даже от време на време далечно. 
 Колективната контузия, от която страдаме всички 3 окт 2022 | Да си го кажем почтено: след избори постоянно се усещаме като премазани. И защото последните 5 години изборните...
Именно по тази причина през днешния ден събрахме на едно място нашите топ 3 магазинчета, в които може да си купите неща от целия свят:

В Wine & Co.  откриваме изумителни елексири от всички винени страни, като с изключение на фамозните италиански и френски виновност, ни чакат още Ризлинг от Австрия и Германия, джинове, уиски, бърбън (висок клас) японски напитки, венецуелски изкушения и всичко друго, което ще ви придвижи на околосветско странствуване още с първата глътка!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР