Винаги сме харесвали семплия, но елегантен стил на която винаги

...
Винаги сме харесвали семплия, но елегантен стил на която винаги
Коментари Харесай

Любимите палта на Кейти Холмс, които открихме в Mango

Винаги сме харесвали семплия, само че грациозен жанр на която постоянно залага на типичен неща по връзки на облеклата си – дребна черна рокля, кашмирена жилетка, дънки, блейзър, бяла риза и мокасини. Освен това постоянно комбинира по-луксозни марки с по-достъпни, което не всички умеят. Неведнъж актрисата е избирала модели на Mango и навръх испанския бранд тя се доверява и тази зима, най-малко що се отнася до връхните си облекла.

Наскоро Холмс беше снимана из улиците на Ню Йорк в дълго ярко палто, което беше комбинирала с панталон от рипсено кадифе, жакардов пуловер и бели кецове. Съчетание, което е уместно както за работната седмица, по този начин и за уикенда. Това палто обаче умерено може да се носи и с някой грациозен костюм и боти на ток. В момента палтото се предлага онлайн в Mango и можете да го откриете ето.
               

Няколко пъти Кейти беше засечена и с дълго зелено палто, още веднъж двуредно, още веднъж от испанския бранд, което сега даже се предлага с понижение (можете да видите ). Към комбинацията от необятен панталон, пуловер и маратонки, актрисата беше добавила и дребна чанта на Chanel, с което затвърждава умеенето си да съчетава друг вид марки в един тоалет.
               

Холмс обича да редува цветните палта с по-класически разновидности в черно или тъмносиньо, с които в никакъв случай няма да сгрешите, даже в случай че ги носите с по-спортни облекла, само че пък супер изтънчено стоят с типичен дънки, пуловер на райе и мокасини. Така че открихме сходен модел още веднъж измежду разпродажбата в Mango ето. Защото сходно палто сигурно ще се носи и идната зима и си заслужава инвестицията.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР