Винаги ще защитаваме пострадалите хора от домашно насилие, но никога

...
Винаги ще защитаваме пострадалите хора от домашно насилие, но никога
Коментари Харесай

Нинова за Истанбулската конвенция: Искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето

Винаги ще пазиме потърпевшите хора от домашно принуждение, само че в никакъв случай няма да се съгласим в България да има трети пол отвън мъж и жена
„ Българската социалистическа партия е срещу Истанбулската спогодба, тъй като тя е оповестена за противоконституционна. Защото против нея е българската черква, всички вероизповедания в България, и тъй като сме за обичайното християнско българско семейство. Защото желаеме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето всред четиринадесет други в един лист. Искаме да сме майка и татко, а не „ родител 1 “ и „ родител 2 “. “ Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада и добави: „ Всякакви внушения и злоупотреби, че госпожа Нинова се е подписала под нещо, което опонира на това, което споделям, са цялостна неистина “, безапелационна е тя.

Нинова напомни, че от „ Българска социалистическа партия за България “ са внесли закон за битка с домашното принуждение, който подсигурява регионални центрове за отбрана на дами и деца, потърпевши от принуждение. „ Стоим зад това години наред. Винаги ще пазиме хората, потърпевши от домашно или всякакво принуждение. Но в никакъв случай няма да се подпишем и да се съгласим в България да има трети пол отвън мъж и жена “, заключи тя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР