Винаги се радвам на празника 24 май – защото това

...
Винаги се радвам на празника 24 май – защото това
Коментари Харесай

Бойко Ламбовски: Малко други народи избират за национален празник култът към знанието

„ Винаги се веселя на празника 24 май – тъй като това прави нашият народ неповторим , доста малко други нации избират за народен празник от един стилизиран фетиш към знанието, каквато е същността на този празник “, сподели пред поетът Бойко Ламбовски, който получи преди дни “. 
„ Бъдещето би трябвало да се ориентира от ден на ден към обработване на знанието и към почитание към него, в сравнение с към надмощието – военно или политическо.

Политиката несъмнено, е доста по-важна и е в центъра на публичното внимание, няма за какво да се лъжем. А поезията се трансформира в бутиково изкуство , само че въпреки това, тя като най-изящен израз на словесността, която през днешния ден честваме, няма в никакъв случай да изчезне, до момента в който има български език “, разясни известният български стихотворец Бойко Ламбовски.

По думите на поета ще е добре зрелището, което следим в политически проект, скоро да завърши:

" Защото аз се тормозя от едно не напълно зряло отношение към политиката, до момента това, което виждам, надявам след изключителните избори през лятото да реализираме една по-голяма непоклатимост , тъй като персонално аз не съм задоволен, от това, което гледахме последните месеци ", сподели още поетът.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР