Винаги съм харесвала готините и различни идеи за подарък. Особено

...
Винаги съм харесвала готините и различни идеи за подарък. Особено
Коментари Харесай

Една страхотна идея за детски коледен подарък

Винаги съм харесвала готините и разнообразни хрумвания за подарък. Особено когато става въпрос за децата ми, желая да правя подарък страсти, които да оставят паметен спомен в тях.

От няколко години възнамерявам да стартираме да караме ски, само че някак все не намирам време или изобретявам редица оправдания. До този миг все се концентрирах върху аргументите да не отидем на ски, а не върху решенията. Тази година внезапно осъзнах, че не е належащо да вървя всеки уикенд в Банско, с цел да науча децата си да се забавляват на открито, да карат ски и да обичат придвижването и планината. Не е нужно да върша невъзможното, с цел да ги отлепя от тв приемника или таблета, просто би трябвало да им покажа, че планината е необикновено място, което може да им предложи безчет занимания, другарства и позитивни страсти. Да им разкрия част от детството си и да се опитам да ги накарам да се влюбят в планината.

В момента, в който си дадох сметка, че няма да стане по различен метод и няма по какъв начин да чакам те да изискат от мен да отидем на Витоша, разбрахq, че това не е „ задачата невъзможна “, а напълно осъществима концепция. Порових се в интернет, разпитах другари и стигнах до едно от най-хубавите ски-училища на Витоша – „ Мотен спорт “, което се слави с прелестното си отношение, организация и учители.Свързах се с тях и отидох в офиса им на ул. „ Юрий Венелин “ 36, с цел да науча повече за разновидностите и опциите, които оферират този сезон. Любопитното е, че има доста варианти, част от които може да откриете в уеб страницата им, само че когато ги посетих, получих още по-подробна информация за всичко. Най-хубавото е, че хората са в действителност страхотни и описват за всичките си хрумвания с необятна усмивка и доста страст. Искрено ме впечатлиха.

Тази зима към този момент няма да разгадавам на оправданията, а на ски-училище „ Мотен “. Искрено се надявам да завоюват огромния ми наследник и да го накарат на обикне планината и очарованието на зимата. Най-хубавото е, че Витоша ще се трансформира в наложителна част от моя уикенд маршрут и с Вики ще караме шейна, до момента в който Криси се учи да кара ски.

В случай, че и вие желаете детето ви да опознае планината и да се научи да кара ски или сноуборд, можете да разгледате информацията в уеб страницата тук. Вярвам, че това едно необикновено прекарване, което си заслужава да дадем на децата си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР