Винаги при анонс за стъпването на пазара на нов букмейкър

...
Винаги при анонс за стъпването на пазара на нов букмейкър
Коментари Харесай

Какви коефициенти предлага букмейкърът Betano България?

Винаги при анонс за стъпването на пазара на нов букмейкър е обикновено да се появи и подобен въпрос. С какво е по-добър този оператор от към този момент съществуващите? Очакванията са нараснали, като се счита, че би трябвало да има превес над конкуренцията най-малко в едно от посочените посоки - многообразие от пазари, по-изгодни коефициенти, повече бонуси, повече разплащателни варианти. Какво можем да чакаме от новия букмейкър? Коефициентите по-добри ли са от тези на дейните от преди този момент компании? Има ли бонуси, които да заслужават особено внимание?

Въпросите са доста, изключително откакто операторът анонсира идния старт в последните дни на 2021 година Няколко месеца по-рано от компанията подадоха поръчка за приемане на лиценз и за пускане на плана Betano България. Тази вест беше забавна за всички, които към този момент бяха чули името на марката с помощта на активността му в други европейски страни. Букмейкърът действа под това име в Германия и в прилежаща Румъния, а в Гърция пък главната компания има
хазартен оператор с наименованието Stoiximan. Цялата тази интензивност се разрасна в границите на броени години, което безспорно сътвори упования за мощен старт. Летвата към този момент е вдигната високо и надали от Бетано ще си разрешат да разочароват потребителите.

Още преди старта играчите получиха оферта за безвъзмезден
залог

Началните
бонуси към този момент са нормална процедура от страна на множеството букмейкъри. Така те притеглят нови клиенти, като се чака да забележим какво ще сервира в това отношение и новият оператор. А още преди формалния дебют на Betano България от компанията направиха комплимент на бъдещите си консуматори. Играчите получиха опция да се запишат за безвъзмезден залог от 5 лв., като оставят единствено имена и е-поща. Това подсказа, че компанията е подготвена с редица забавни оферти при промоциите, с които в действителност може да изпъкне измежду все по-сериозната конкуренция.

Но какво да кажем за коефициентите на Betano България? Тепърва следва да забележим дали в това отношение новият
букмейкър ще печели клиентите. Няма учредения да се чакат по-ниски ставки, защото освен това състояние нов бранд на пазара мъчно би могъл да се наложи за сметка на към този момент известните на публиката компании. Ако съпоставим с предлагането на Бетано в други територии, за които има публикуван лиценз за активност, то може да се каже, че коефициентите за водещите спортни събития са на положително равнище за потребителите, даже по-високо от междинното ниво, когато става дума за най-популярните футболни шампионати и шампионати.

Но тематиката със ставките като цяло е комплицирана, а и не могат да се следят колосални разлики сред съперниците в сектора. Обикновено маржът сред обособените компании варира към 1-2% от цената на евентуалната облага. От Betano България се чака да излезе с преференциални оферти в ниши на пазара на залозите, които досега наподобяват по-слабо създадени или пък не са дотам разпространявани. Със сигурност има какво да се желае като развиване при залозите от вида мач комбо (бет-билдър), където могат да се прибавят и пазари, и благоприятни условия за съчетание. А там новият
букмейкър може да даде късмет на клиентите да усилят доста коефициента си за облага.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР