Винаги малко се притеснявам, не обичам много да се показвам,

...
Винаги малко се притеснявам, не обичам много да се показвам,
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова: В работата си никога не съм доволна, намирам само дефектите си

Винаги малко се тормозя, не обичам доста да се демонстрирам, да се акцентирам. Това сподели в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " легендата на българската театрална сцена Стоянка Мутафова.

В работата си в никакъв случай не съм удовлетворена, постоянно намирам единствено дефектите си и в никакъв случай най-хубавото... Само дебна да видя къде съм сбъркала. Малко съм черногледа, сподели с усмивка актрисата и добави, че любовта на публиката я е направила още по-взискателна към това, което прави на сцената.

Всички мислят, че съм доста радостен човек. Не мога да кажа, че съм печален човек, само че не съм толкоз радостна, колкото си мислят, че съм. Малко съм затворена в себе си, когато съм доста хора. Не знам дали е хубаво, само че мисля, че е по-хубаво, в сравнение с да се хвалиш непрестанно, сподели Мутафова.

Нямам потребност от отмора, обичам да работя и обичам работата си. Ако известно време нямам какво да работя, аз се усещам не добре. Работата не ми тежи в никакъв случай, акцентира Стоянка Мутафова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР