Винаги изпадам в лек когнитивен дисонанс, когато трябва да правя

...
Винаги изпадам в лек когнитивен дисонанс, когато трябва да правя
Коментари Харесай

Ревю: Acer Nitro 5 - 1080p гейминг в стил Стендал



Винаги изпадам в лек когнитивен дисонанс, когато би трябвало да върша ревю на геймърски преносим компютър. От една страна – бъдещето през днешния ден е мобилно във всеки един смисъл – всички вършим все по-малко неща, стоешком неподвижно. Дали това ще е чат, браузване, търсене на информация, заплащане на сметки или – както е в този случай – играене на игри, нещата се случват на крайник и рядко на едно и също място. От друга страна обаче, всеки сериозен геймър се гордее със своя десктоп риг, който му дава неограничена мощност, време за работа, размер на дислея в подмяна на подвижността.

Може доста и метафизичен да се спори дали е нужен преносим компютър геймингът, само че чисто стопански, в случай че съдим по възходящия брой гейминг модели, очевидно има смисъл – тъй че, да преминем към ревюто на съответната машина.
Какво съставлява Acer Nitro 5?
Acer имат солидна история, що се отнася до високопроизводителни преносими компютри – познаваме добре линията Aspire V Nitro. Компанията резервира названието Nitro за новите си модели, които носят външни и вътрешни белези на гейминг, само че се лишава от по-елегантната талия на Aspire моделите, в подмяна на повече мощност и по-добро изстудяване . Не ме разбирайте неправилно, макар лекото струпване на мускули, Nitro към момента е относително тъничък и не изключително тежък преносим компютър.

Устройството, кoeто получих за тест, стои на върха на спецификациите в Nitro 5 продуктовата линия – с четириядрен Kaby Lake процесор Core i7 7700HQ, 32GB RAM, 512GB SSD на Intel от новата серия 600p и Nvidia GTX 1050Ti 4 GB . Тук незабавно прави усещане междинния клас графична карта, само че занапред следва да забележим по какъв начин ще се оправи машината с 1080p гейминг – каквато е резолюцията на 15,6-инчовия екран с IPS матрица.

1 2 3 4
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР