Винаги има нещо за чистене вкъщи. Обичайните места са хола,

...
Винаги има нещо за чистене вкъщи. Обичайните места са хола,
Коментари Харесай

7 неща в дома ви, които вероятно винаги забравяте да почистите

Винаги има нещо за почистване у дома. Обичайните места са хола, тоалетната, кухнята, принадлежностите, които използваме всекидневно и по този начин нататък. Но има и неща, които постоянно пропущаме, а пък те също събират нечистотия и микроби. Ето и кои са те:

Вентилационните отвори на сушилнята
С тези трикове за разчистване на дома, той ще светне като нов
Как елементарно да изчистите банята без химия Никой не обича да употребява отровните препарати прекомерно доста и прекомерно постоянно и в случай че и вие с...
Прочети повече
При сушене на облеклата мъхът, който се отделя при сушенето, през специфични дюзи. Ако не почиствате тези елементи от машината, то с времето те ще се наслагват и това може да докара до запушване. Премахвайте постоянно отлаганията от власинки, тъй като в тях също се съдържат бактерии и микроби.

Чанти за извършване на покупки за многократна приложимост

Ако употребявате такива и мислите за околната среда, то това е похвално. Но също толкоз значимо е да мислите и за личното си здраве. Ако не перете чантите си за извършване на покупки или постоянно забравяте, то го направете още в този момент. Перете ги по-често, изключително в случай че пренасяте в тях разнообразни пресни артикули, като яйца, месо, зеленчуци и други, които не са опаковани.

Поставки за четки за зъби

Банята е същински разплодник на бактерии, защото е топла и значима. Затова тук би трябвало да бъдете същински перфекционисти в почистването. Не забравяйте да почистите всяко едно кътче, в това число и поставката за четка за зъби. В тях се задържа нечистотия, която можете непосредствено да си придвижите в устата, когато си миете зъбите.
Край на отровната мухъл в банята с тези ефикасни трикове
Меден сулфат Разредете 100 гр. в 10 литра вода и нанесете, като оставите да работи 2-3 часа, а по-късно изплакнете щедро с вода и п...
Прочети повече
Решетката на канала на мивката

Ако сте сложили решетка на кухненския канал, то би трябвало да знаете, че ще се нуждае от постоянно разчистване. В тях се събират всякаква останки, които са причина за развиването на бактерии. Не ги забравяйте и постоянно ги почиствайте. Дори да имате спомагателна решетка, не отлагайте миенето на канала.

Филтри на климатици

Филтрите на климатиците задържат всички прахови частици от вкъщи, даже и най-фините. В тях се задържат вируси, бактерии, акари и други замърсители. Ако забравяте да ги почиствате постоянно, то е хубаво да започнете, тъй като точно това може да бъде повода за честите ви разболявания.

Съдомиялна
Това са 5-те неща в дома, които би трябвало да почиствате непрекъснато!
Компютър Всичко, което пръстите ви допират, е богато на микроби и бактерии, за това не забравяйте постоянно да изтривате монитора и ком...
Прочети повече
Не разчитайте, че цикълът на почистването за съдове е изцяло задоволителен и за самата машина. Тя се нуждае от спомагателна стерилизация, с цел да действа вярно и да е безвредна за вас и фамилията ви. Можете да пуснете празен цикъл без съдове, само че с равни елементи оцет и вода, с цел да извършите цялостна стерилизация на всяка една част.

Различни принадлежности за разчистване на дома

Да, даже метлите, парцалите и лопатите се нуждаят от разчистване. В края на този развой не ни е до тях, само че се постанова, защото цялата нечистотия си  остава по тях и е източник на разнообразни бактерии и микроорганизми. Освен това, по този начин няма да нанесете събраната нечистотия още веднъж.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР